Το εντυπωσιακό Nissan GT-R NISMO N Attack Package

To νέο βελτιωτικό πακέτο N Attack του Nissan GT-R, τονίζει περαιτέρω τα οδικά χαρακτηριστικά του ιαπωνικού supercar.
Η Nissan παρουσίασε στην Έκθεση βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας το νέο NISMO N Attack Package, που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό το Nissan GT-R.

Αισθητικά, το βελτιωτικό πακέτο τονίζει την εμφάνιση του GT-R.
To νέο πακέτο βελτίωσης των ιαπώνων προέρχεται από το Nissan GT-R NISMO, το οποίο έκανε στην περίφημη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ χρόνο 7 λεπτά και 8.679 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας νέο ρεκόρ για αυτοκίνητο παραγωγής.

Μάλιστα, για να τονίσει περαιτέρω την αποκλειστικότητα του πακέτου, η Nissan χρησιμοποιεί ακόμη και τους ίδιους τους μηχανικούς του αυτοκινήτου του ρεκόρ, για κάθε νέο GT-R με αυτό το πακέτο που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο NISMO στο Ομόρι της Ιαπωνίας.

Οπτικά το νέο NISMO N Attack Package τονίζει την παρουσία του GT-R, κάνοντάς το ακόμη πιο «άγριο» και δυναμικό. Ωστόσο, όλα τα εξαρτήματα που το απαρτίζουν, έχουν εξελιχθεί ώστε να βελτιώνεται η αεροδυναμική και να μεγιστοποιείται η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουμε τα περιμετρικά σπόιλερ σε μαύρο χρώμα με κόκκινη ρίγα, την ευδιάκριτη πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, αλλά και την ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση, η οποία έχει καλιμπραριστεί ώστε το αυτοκίνητο να μένει... βιδωμένο στο δρόμο ακόμη και στις πλέον υψηλές ταχύτητες.

Εσωτερικά, το πακέτο NISMO N Attack περιλαμβάνει πλήρη μπάκετ καθίσματα, που φροντίζουν ώστε να κρατούν το σώμα του οδηγού στη σωστή θέση. Επίσης, η Nissan σημειώνει ότι παρότι το πακέτο αυτό βελτιώνει κυρίως τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε πίστα, θα είναι διαθέσιμο τόσο για τις «πιστάδικες», όσο και για τις κανονικές εκδόσεις του Nissan GT-R
TAG