Νέες εκδόσεις «Colour Edition» για Ford Fiesta και B-MAX

Το νέο Ford Fiesta Black Edition ξεχωρίζει για τη διχρωμία του αμαξώματός του.
Η Ford παρουσιάζει τις νέες, ειδικές εκδόσεις «Colour Edition» των Fiesta και B-MAX, που τονίζουν την εξωτερική εμφάνιση των δύο μοντέλων, ενώ προσφέρουν και περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού.

Το Ford B-MAX Red Edition διαθέτει και αυτό
διχρωμία στο αμάξωμά του.
Στην περίπτωση του Ford B-MAX, οι νέες εκδόσεις είναι οι Red Edition, White Edition και Silver Edition, που έχουν ως βασικό χρώμα το κόκκινο, άσπρο ή ασημί αντίστοιχα και το συνδυάζουν με μαύρη οροφή και καθρέπτες, μαύρη γρίλια και διαχύτη, αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και επίσης μαύρες 16άρες ζάντες αλουμινίου.

Παράλληλα, τα B-MAX Red Edition, White Edition και Silver Edition εφοδιάζονται αποκλειστικά με την ισχυρότερη έκδοση των 140 ίππων του 1.000άρη EcoBoost βενζινοκινητήρα της Ford.

Στο Fiesta από την άλλη, βρίσκουμε τις νέες εκδόσεις Black Edition και White Edition, με μαύρο και λευκό αντίστοιχα αμάξωμα, που συνδυάζονται με αντίθετου χρωματισμού (μάυρο-λευκό) οροφή και καθρέπτες.

Επιπλέον αυτών, οι δύο νέες εκδόσεις διαθέτουν ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών σε μαύρο χρώμα με λευκές ακτίνες, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε μαύρες επενδύσεις που συνδυάζονται με λευκές ραφές και λευκά ένθετα στα χερούλια των θυρών.
TAG