Νέο Ford Focus Sport σε εντυπωσιακό μαύρο ή κόκκινο αμάξωμα

Το νέο Ford Focus Sport προσφέρεται με εντυπωσιακή διχρωμία στο αμάξωμα και μαύρες ζάντες αλουμινίου.
Η Ford παρουσιάζει τη νέα έκδοση Sport του Focus, η οποία προσφέρεται σε εντυπωσιακό μαύρο ή κόκκινο αμάξωμα και με τους πιο δυναμικούς κινητήρες turbo της γκάμας, πλην των Focus ST και RS.

Το Ford Focus Sport θα διατεθεί με μοτέρ βενζίνης
150 και 182 ίππων ή diesel με 150 άλογα.
Η νέα έκδοση Sport του Ford Focus, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Βελτιώσεων του Έσσεν στη Γερμανία, έχει πολλά κοινά με τις εκδόσεις Red και Black Edition του μικρομεσαίου μοντέλου που είχαν λανσαριστεί την περασμένη άνοιξη. Διατίθεται είτε σε επιλογή με κόκκινο αμάξωμα, είτε με μαύρο, αλλά και με αντίθετης απόχρωσης (μαύρο στο κόκκινο ή κόκκινο στο μαύρο) χρωματισμό στη γρίλια, τους καθρέπτες, την οροφή και το διαχύτη της κάθε μιας έκδοσης. Οι ζάντες αλουμινίου είναι 18 ιντσών με ειδικό σχέδιο σε μαύρο χρώμα, ανεξάρτητα από το χρώμα αμαξώματος που θα επιλεγεί. Στο εσωτερικό από την άλλη, συναντούμε συνδυασμό μαύρου και κόκκινου σε καθίσματα, τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο, μαζί με αλουμινένια πεντάλ.

Στο πεδίο των κινητήρων, το νέο Ford Focus Sport μπορεί αν συνδυαστεί με τον 1,5 λτ. EcoBoost turbo βενζινοκινητήρα των 150 και 182 ίππων, αλλά και με τον 2λιτρο TDCi πετρελαιοκινητήρα των 150 ίππων. Τιμολογιακά, στη Γερμανία που ξεκίνησε η διάθεσή του, κοστίζει από 24.960 ευρώ (150 PS).
TAG