Και το Opel Karl με το εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων του Astra

Στο παιχνίδι της διευρυμένης συνδεσιμότητας και εφαρμογών μπαίνει και το Opel Karl με το σύστημα IntelliLink.
Μετά τα Corsa και ADAM, και το μίνι Opel Karl προσφέρεται πλέον με το Σύστημα πολυμέσων IntelliLink που πρωτοείδαμε στο νέο Astra, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και δωρεάν internet για 12 μήνες.

Το IntelliLink συνοδεύεται από οθόνη αφής 7 ιντσών.
Το Karl, το νέο 5θυρο μίνι της Opel που θα δούμε στην Ελλάδα το 2016, απέκτησε και αυτό το εξελιγμένο Σύστημα πολυμέσων IntelliLink του Astra, μαζί με τις διαδικτυακές υπηρεσίες OnStar της Opel.

Το IntelliLink προσφέρει διευρυμένη συνδεσιμότητα και διαθέτει εφαρμογές όπως το Android Auto ή το Apple CarPlay, χάρτες πλοήγησης Google Maps ή Apple Apps, ενώ είναι συμβατό με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό Android 5.0 Lollipop και Apple iOS 7.1.

Στην περίπτωση των υπηρεσιών OnStar, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στο internet, η οποία προσφέρεται δωρεάν για 12 μήνες, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν WiFi Hotspot. Ο οδηγός ελέγχει όλα τα παραπάνω μέσω και της νέας οθόνης αφής 7 ιντσών στο κέντρο της κονσόλας.

Τιμολογιακά, όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Opel το IntelliLink κοστίζει μόνο 350 ευρώ στη Γερμανία, ενώ η έκδοση με τις υπηρεσίες OnStar κοστίζει 490 ευρώ.
TAG