Με κινητήρα από τη Rolls-Royce οι κορυφαίες BMW Σειρά 7

Οι νέες BMW 760i και M760i που ετοιμάζονται, θα έχουν τον θηριώδη V12 twin-turbo βενζινοκινητήρα της Rolls-Royce.
Η BMW ετοιμάζει τις νέες, κορυφαίες εκδόσεις της Σειρά 7, οι οποίες θα φέρουν τον V12 twin-turbo κινητήρα των Rolls-Royce Ghost και Wraith, με ισχύ που θα ξεπερνά τους 600 ίππους.

Αυτό είναι το V12 μοτέρ των Rolls-Royce Ghost και Wraith
που θα δούμε κάτω από το καπό και της BMW Σειρά 7.
Η πρώτη νέα έκδοση της BMW Σειρά 7 θα είναι η καινούργια 760i μαζί με τη μακρύτερη εκδοχή της 760Li. Ο V12 κινητήρας της Rolls-Royce των 6,6 λίτρων με τον οποίο θα συνδυαστεί, θα έχει 600 άλογα ισχύος και φυσικά θα προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Ο ίδιος κινητήρας ωστόσο θα βρεθεί και κάτω από το καπό της δεύτερης νέας έκδοσης που ετοιμάζεται για τη BMW Σειρά 7. Πρόκειται για την κορυφαία επιλογή της γκάμας, τη νέα M760i, η οποία θα έχει κοντά στους 650 δύναμης. Παράλληλα, η έκδοση αυτή θα φέρει και αρκετές βελτιώσεις σε αμάξωμα, ανάρτηση, πλαίσιο και φρένα, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε «Μ» έκδοση της BMW.

Σε ό,τι αφορά στη μετάδοση της κίνησης, οι νέες εκδόσεις της BMW Σειρά 7 με τον κινητήρα της Rolls-Royce θα έχουν ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που θα στέλνει τη διαθέσιμη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς των αυτοκινήτων, μέσω της τετρακίνησης xDrive της BMW.

Χρονικά, αναμένουμε να δούμε τις κορυφαίες «7άρες» μέσα στο 2016. Σημειώστε τέλος, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η BMW Σειρά 7 θα λάβει κινητήρα της Rolls-Royce, αφού στην προηγούμενη γενιά της, αποκλειστικά και μόνο για τη BMW 760Li υπήρχε ένα μοτέρ επίσης V12 αλλά 6,0 λτ., που προερχόταν από τη Rolls-Royce.
TAG