Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Chevrolet Niva

Το νέο Chevrolet Niva έρχεται με πιο σύγχρονη σχεδίαση, 5θυρο αμάξωμα και ατμοσφαιρικούς κινητήρες.
Μέσα στο 2016 αναμένουμε τη δεύτερη γενιά του Chevrolet Niva, του μοντέλου που στην πρώτη του γενιά αποτέλεσε την εξέλιξη του γνωστού μας Lada Niva, και σήμερα, διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου αυτοκινήτου.

Όπως και στην 1η του γενιά, έτσι και στη 2η, το Chevrolet
Niva αναμένεται να έχει πολύ καλά off road χαρακτηριστικά.
Το Chevrolet Niva είναι ένα μικρό 4X4 αυτοκίνητο που κατασκευάζεται από τη GM-Avtovaz, μια κοινοπραξία μεταξύ της GM και της Avtovaz («μαμάς» της Lada), και πωλείται στις Ρώσικες αγορές από το 1998 μέχρι τις ημέρες μας. Όπως προείπαμε, θεωρείται η εξέλιξη του γνωστού μας Lada Niva.

Σε λίγο διάστημα ωστόσο, η GM-Avtovaz θα μας αποκαλύψει τη νέα, δεύτερη γενιά του και σήμερα είχαμε τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών του.

Σε αυτές τις φωτογραφίες αποκαλύπτεται η εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου, το οποίο δείχνει σύγχρονο αισθητικά και με στοιχεία όπως π.χ. τη μεγάλη μάσκα, που παραπέμπουν σε γνωστά μας μοντέλα της Chevrolet (π.χ. Captiva).

Στο πεδίο των κινητήρων, παρότι προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αναμένουμε το νέο Chevrolet Niva να φέρει ατμοσφαιρικά μοτέρ 1,6 ή 1,8 λίτρων, με ισχύ κοντά στους 120 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι 5άρι μηχανικό, ενώ θα υπάρχει τετρακίνηση και δυνατότητα κλειδώματος της εμπλοκής της.

Περισσότερα για το νέο Chevrolet Niva θα γνωρίζουμε σε λίγο διάστημα, με την επίσημη παρουσίασή του από την GM-Avtovaz.

Πηγή: fips.ru
TAG