Το Opel GT επιστρέφει!

Βασισμένο στο εικονιζόμενο πρωτότυπο Monza του 2013 θα είναι το νέο Opel GT.
Η Opel ετοιμάζεται να επαναφέρει το όνομα «GT» στη γκάμα των μοντέλων της μετά από 9 χρόνια, παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο κουπέ μοντέλο με στιλάτη εμφάνιση και δυναμικό turbo κινητήρα.

Η τελευταία γενιά του Opel GT έμεινε στην παραγωγή
από το 2007 έως το 2009.
Το Opel GT ήταν ένα κουπέ της γερμανικής εταιρείας που κατασκευάστηκε από το 1968 έως το 1973, ενώ το όνομα επανήλθε την περίοδο 2007-2009 για να συνοδέψει ένα ρόουντσερ μοντέλο της Opel. Και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, αναμένουμε την τρίτη γενιά του αυτοκινήτου σε περίπου μια διετία από σήμερα.

Το νέο Opel GT αισθητικά θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Monza, που μας έχει παρουσιάσει η εταιρεία το 2013, έχοντας μια αρκετά δυναμική αλλά και παράλληλα στιλάτη σιλουέτα.

Από την άλλη πλευρά, στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι το νέο Opel GT θα βασιστεί πάνω στην καινούργια γενιά του Astra (πάτωμα, αναρτήσεις κ.λπ.), έχοντας όμως στο εσωτερικό του μια διαφορετική διάταξη 2+2 καθισμάτων.

Στο πεδίο των κινητήρων, η νέα γενιά του Opel GT αναμένεται να διαθέτει δυναμικό turbo μοτέρ, με ισχύ κοντά στους 300 ίππους και γρήγορες επιδόσεις. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, περισσότερα θα γνωρίζουμε με το πέρασμα των επόμενων μηνών και ερχόμενοι όλο και πιο κοντά στο 2018, που είναι πιθανό σύμφωνα με τις πληροφορίες, να λανσαριστεί το νέο μοντέλο.
TAG