Ξεπούλησε σε 10 μήνες το Koenigsegg Agera RS των 1.176 ίππων!

Το εξωτικό supercar Agera RS της Koenigsegg, πούλησε και τις 25 μονάδες της παραγωγής του.
Η Σουηδική Koenigsegg ανακοίνωσε ότι το μοναδικό supercar Agera RS της περσινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, πούλησε και τις 25 μονάδες της παραγωγής του σε μόλις 10 μήνες από την πρώτη παρουσίασή του.

To Agera RS παίρνει κίνηση από έναν 5,0 V8 βενζινοκινητήρα
1.176 ίππων ισχύος και 1.280 Nm ροπής.
Το Agera RS είναι ένα μοναδικό δημιούργημα της γνωστής κατασκευάστριας supercar αυτοκινήτων Koenigsegg, που χρησιμοποιεί για την κίνησή του έναν 5λιτρο V8 βενζινοκινητήρα ονομαστικής απόδοσης 1.176 ίππων.

Πολυτέλεια και μοναδική εμφάνιση και για το εσωτερικό
του κορυφαίου δημιουργήματος της Koenigsegg.
Σε συνδυασμό με την εξωπραγματική ροπή των 1.280 Nm, το 7τάχυτο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι, αλλά και λόγω του βάρους των μόλις 1.395 κιλών, το Koenigsegg Agera RS είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, η Koenigsegg έχει προσδώσει σε αυτό το μοντέλο της όλη την τεχνογνωσία της, εφοδιάζοντάς το με ανθρακονημάτινο μονοκόκ σασί, σοφιστικέ ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός πίσω, ανθρακονήματα και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, αλλά και με αμάξωμα που συνδυάζει επίσης ανθρακονήματα με κέβλαρ, για κορυφαία αντοχή και χαμηλό βάρος.

Η τιμή του Koenigsegg Agera RS δεν έχει γίνει επίσημα γνωστή, ωστόσο είναι σίγουρο ότι οι 25 τυχεροί του κάτοχοι το έχουν χρυσοπληρώσει. Ήδη, κάποιοι από αυτούς έχουν παραλάβει τα νέα τους αποκτήματα, ενώ μετά το sold-out, οι τελευταίοι νέοι αγοραστές του Agera RS θα το δουν να τους παραδίδεται μέσα στο 2017.
TAG