Αναβάθμιση για την Alfa Romeo 4C

Με το ξεκίνημα του 2016, η Alfa Romeo ενισχύει τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες εξατομίκευσης της 4C.
Η Alfa Romeo ανακοίνωσε περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και πιο πλούσιο εξοπλισμό για τις κορυφαίες 4C Coupe και 4C Spider, αλλά και την προσθήκη νέων πακέτων βελτίωσης.

Στο πίσω τμήμα της Alfa Romeo 4C ξεχωρίζουν
οι νέες εξατμίσεις από την Akrapovic.
Οι αλλαγές στον εξοπλισμό των Alfa Romeo 4C Coupe και Spider περιλαμβάνουν αρχικά την προσθήκη ενός νέου πακέτου επενδύσεων από ανθρακονήματα, για τον πίνακα οργάνων, τα paddles αλλαγής ταχυτήτων και τους αεραγωγούς, μαζί με ένα ανθρακονημάτινο κάλυμμα για το roll bar της 4C Spider.

Παράλληλα, η ιταλική φίρμα προσφέρει μια νέα δερμάτινη επιλογή για το εσωτερικό, ενώ στην 4C Coupe προστίθεται επιπλέον το βελτιωμένο ηχοσύστημα της Alpine, που υπάρχει στη 4C Spider.

Extra πολυτέλεια προσφέρει το νέο δερμάτινο σαλόνι.
Ο αγοραστής της Alfa Romeo 4C μπορεί επίσης να επιλέξει το νέο Track πακέτο, για χρήση σε πίστα, που διαθέτει αγωνιστικά αμορτισέρ με μεγαλύτερες αντιστρεπτικές και σπορ ελαστικά Pirelli P-Zero.

Νέα επιλογή στη γκάμα αποτελεί και η προσθήκη βελτιωμένης εξάτμισης της Akrapovic από τιτάνιο, που προσφέρει περισσότερη ηχητική απόλαυση έναντι της «βασικής» εξάτμισης.

Ενισχύσεις τέλος έχουμε και στο βασικό εξοπλισμό, αφού περιλαμβάνονται καλύτερα ηχεία για βελτιωμένη ακουστική, νέο ντουλαπάκι με κλείδωμα στο εσωτερικό της 4C Coupe, αλλά και αναβαθμισμένο αντικλεπτικό σύστημα.