Εργοστάσιο στα Σκόπια ετοιμάζει η Aston Martin!

Η νέα Aston Martin DBX, το πρώτο crossover της εταιρείας που ετοιμάζεται, θα κατασκευαστεί στο καινούργιο εργοστάσιο.
Η Aston Martin ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο για την παραγωγή του νέου της crossover DBX και τα Σκόπια. είναι πολύ πιθανό να είναι ο τόπος που τελικά θα επιλεγεί για την κατασκευή του!

Συνολικά 19 διαφορετικές πιθανές τοποθεσίες έχει εξετάσει τους τελευταίους μήνες η Aston Martin για το νέο της εργοστάσιο σε όλο τον κόσμο και πλέον, η τελική λίστα περιλαμβάνει δύο μέρη στη Μεγάλη Βρετανία, ένα στις Η.Π.Α. και ένα στη Μέση Ανατολή.

Το τελευταίο διάστημα όμως, η κυβέρνηση των Σκοπίων θέλοντας να επιλεγεί η χώρα για το νέο εργοστάσιο της Aston Martin, προχώρησε σε μια νέα και βελτιωμένη πρόταση προς την εταιρεία, η οποία έχει διαμηνύσει προς όλες τις υποψήφιες χώρες ότι οποιαδήποτε πιθανή οικονομική βοήθεια, θα παίξει μεγάλο ρόλο για την τελική της επιλογή.

Πλέον, φαίνεται ότι οι Σκοπιανοί μπαίνουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η πρόταση που έχουν κάνει στην Aston Martin είναι άκρως δελεαστική, καθιστώντας πολύ πιθανή την επιλογή τους.

Είμαστε εν αναμονή λοιπόν για να δούμε τι θα γίνει και εάν τελικά, μια μάρκα όπως η Aston Martin επιλέξει τα Σκόπια για το νέο της εργοστάσιο.

Πηγή: Automotive News Europe
TAG