Εντυπωσιακή αναβίωση της θρυλικής Citroen DS!

Το πρωτότυπο Revival του Γάλλου σχεδιαστή Jean-Louis Bui, αποτελεί μια μοναδική πρόταση για αναβίωση του «βάτραχου».
Ο Γάλλος σχεδιαστής Jean-Louis Bui δημιουργεί το πρωτότυπο Revival Concept και μας δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το πως οραματίζεται την επιστροφή της θρυλικής Citroen DS.

Αεροδυναμικές γραμμές, που συνδυάζουν πετυχημένα το ρετρό
με το μοντέρνο για το πρωτότυπο του Γάλλου σχεδιαστή.
Το πρωτότυπο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2015 από το Γάλλο σχεδιαστή, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από την πρώτη παρουσίαση του θρυλικού «βάτραχου».

Σχεδιαστικά, οι γραμμές του πρωτότυπου συνδυάζουν με εντυπωσιακό τρόπο το ρετρό με το μοντέρνο, ενώ δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στην αεροδυναμική, όπως ακριβώς και η πρώτη Citroen DS της δεκατίας του '50. Διακρίνουμε επίσης τη χαρακτηριστική λευκή οροφή της παλαιότερης DS, αλλά και φυσικά τους καλυμμένους πίσω τροχούς.

Εκτός από τη DS, η δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή
επηρεάστηκε και από τις Citroen SM και CX.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής δηλώνει ότι για τη δημιουργία του Revival Concept εμπνεύστηκε όχι μόνο από τη Citroen DS, αλλά και από άλλες πρωτοποριακές Citroen του παρελθόντος, όπως την SM και τη CX.

Προς το παρόν, τα σχέδια του Jean-Louis Bui για την αναβίωση της DS δεν έχουν πάρει το δρόμο τους για το γραφείο κάποιου υπευθύνου της Citroen και πιθανότατα η πρότασή του θα παραμείνει μόνο στα χαρτιά (ή την οθόνη του υπολογιστή του). Ελπίζουμε όμως και στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης της γκάμας DS, η Citroen να πάρει στα χέρια της κάποια στιγμή αυτή την πρόταση και να της δώσει τη σημασία που της αρμόζει...

Περισσότερα για την πρόταση του κ. Bui μπορείτε να δείτε εδώ.
TAG