Το νέο crossover Audi A4

Το νέο A4 Allroad παρουσιάστηκε επίσημα από την Audi με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέα συστήματα για off road.
Η Audi παρουσιάζει τη νέα γενιά του A4 Allroad, το οποίο με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, την τετρακίνηση quattro και τα νέα συστήματα για off road, μπορεί να κινηθεί με περισσότερη ευκολία και εκτός δρόμου.

Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 34 χλστ., ενώ
και η σχεδίαση είναι πιο «περιπετειώδης».
Το νέο Audi A4 Allroad βασίζεται πάνω στη στέισον έκδοση της νέας γενιάς του μεσαίου πολυτελούς μοντέλου, έχοντας νέα χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας, διαφορετικές ζάντες 17 ή 19 ιντσών, πλαστικά περιμετρικά προστατευτικά και ράγες οροφής.

Παράλληλα, η Audi έχει αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά 34 χλστ. και προσφέρει στάνταρ την τετρακίνηση quattro, μαζί με μια νέα έκδοση του Συστήματος οδήγησης «Audi Drive Select», που διαθέτει και set-up για off road χρήση, εκτός των auto, dynamic, efficiency και individual.

Στο πεδίο των κινητήρων, το νέο Audi A4 Allroad θα διαθέτει έναν TFSI βενζινοκινητήρα και πέντε TDI πετρελαιοκινητήρες, σε απόδοση από 150 έως 272 ίππους. Τα κιβώτια, ανάλογα με την έκδοση, θα είναι 6τάχυτο μηχανικό, 7άρι διπλού συμπλέκτη S tronic ή ένα 8τάχυτο αυτόματο tiptronic
TAG