Νέο Honda SUV βασισμένο στο πρωτότυπο Concept D

Στα τέλη της χρονιάς θα μπει στην παραγωγή το πρωτότυπο Concept D της Honda.
H Honda θα βάλει στην παραγωγή το πρωτότυπο Concept D της περσινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σανγκάης, με το νέο μοντέλο να έρχεται για να αποτελέσει το νέο μεσαίο SUV της εταιρείας.

Το μοντέλο παραγωγής θα διατηρήσει τις γραμμές του
πρωτότυπου, σε ένα αποτέλεσμα μοντέρνο αλλά και ιδιαίτερο.
Η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου της Honda, σύμφωνα με πληροφορίες θα διατεθεί από τα τέλη του 2016 μόνο στην κινέζικη αγορά.

Το νέο μοντέλο θα έχει πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με κινητήρες βενζίνης 2,0 λτ. turbo και 2,4 λτ. ατμοσφαιρικό, ενώ σε όλες τις εκδόσεις του θα συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Στο πεδίο της σχεδίασης, το μοντέλο παραγωγής θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του πρωτότυπου, εκτός από την εμπρόσθια γρίλια, τα φωτιστικά και τον προφυλακτήρα, που θα αλλάξουν ελαφρώς. Αλλαγμένος αναμένεται να είναι και ο πίσω προφυλακτήρας.

Μέχρι το ξεκίνημα της διάθεσής του στην αγορά της Κίνας, το νέο SUV της Honda θα κάνει πρώτα το επίσημο ντεμπούτο του στο επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο στις 25 Απριλίου. Προς το παρόν, δεν υπάρχει περαιτέρω πληροφόρηση για το εάν τελικά η Honda σχεδιάζει να το διαθέσει και εκτός Κίνας.
TAG