Εντυπωσιάζει η νέα Jaguar F-Type British Design Edition

Η Jaguar παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση British Design της F-Type Coupe και Cabrio, η οποία τονίζει περαιτέρω την εξωτερική εμφάνιση του βρετανικού κουπέ και ρόουντσερ μοντέλου.

Η νέα ειδική έκδοση της Jaguar F-Type ξεχωρίζει για την παρουσία της, η οποία τονίζεται από τις αισθητικές επεμβάσεις του πακέτου Sport Design που διαθέτει, με μαύρο μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και ειδικά σχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα με μεγάλο διαχύτη.

Παράλληλα, η F-Type British Design έρχεται με ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών που κρύβουν από πίσω τους ενισχυμένους δίσκους φρένων με κόκκινες δαγκάνες, ενώ διαθέτει και μια ειδικά επιλεγμένη παλέτα 4 χρωμάτων αμαξώματος (κόκκινο, άσπρο, μπλε και μαύρο).  

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με λογότυπα British Design και ραφές σε κόκκινο, άσπρο ή μπλε χρώμα, μαζί με τις αλουμινένιες πλακέτες στα σκαλοπάτια και τις επενδύσεις από ανθρακονήματα στην κονσόλα.

Στο πεδίο του κινητήρα, η κίνηση στους πίσω τροχούς παρέχεται από έναν 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα 380 ίππων ισχύος και 460 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 8άρι αυτόματο, Quickshift κιβώτιο. Για το 0-100 χλμ./ώρα, η F-Type απαιτεί 5,1 δλ. και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 275 χλμ./ώρα, με τη μέση κατανάλωσή της να ανέρχεται στα 8,9 λτ./100 χλμ., σύμφωνα με τη Jaguar.
TAG