Επετειακή Mercedes-AMG S 63 Cabrio για τα 130 χρόνια της Mercedes!

H Mercedes-AMG S 63 Cabrio «Edition 130» είναι μια συλλεκτική S-Class Cabrio, που θα κατασκευαστεί μόνο σε 130 μονάδες.
Η Mercedes γιορτάζει φέτος τα 130 χρόνια από την ίδρυσή της και παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ μια νέα επετειακή έκδοση της κορυφαία Mercedes-AMG S 63 Cabrio, που θα κατασκευαστεί μόνο σε 130 μονάδες.

Μοναδικές εξωτερικές βελτιώσεις περιλαμβάνει
η επετειακή Mercedes S-Class Cabrio.
Η νέα Mercedes-AMG S 63 Cabrio «Edition 130» διακρίνεται για το ειδικής επίστρωσης ασημί της χρώμα, που συνδυάζεται με κόκκινη υφασμάτινη οροφή και ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το λογότυπο με την αρίθμηση του μοντέλου (1 από 130) στην κεντρική κονσόλα, αλλά και η ειδική επένδυση με ταπετσαρία δέρματος νάπα (σε συνδυασμούς κόκκινο/μαύρο και γκρι/μαύρο), μαζί με επενδύσεις σε ανθρακόνημα ή μαύρη λάκα.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει για τα υπέρ-πολυτελή του υλικά
και τις αλλαγές στη διακόσμηση.
Επιπλέον αυτών, κάθε ιδιοκτήτης της επετειακής αυτής S-Class Cabrio θα πάρει μαζί και μια ειδική κουκούλα που αναγράφει «Edition 130 - 1 από 130» για την προστασία του αυτοκινήτου. Παράλληλα, με την παραλαβή του οχήματος, ο ιδιοκτήτης θα λάβει και ένα ειδικό κλειδί με το σήμα «Edition 130» σε αλουμινένιο κουτί.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο γιατί επιλέχθηκε η S-Class Cabrio για να εορταστούν τα 130 χρόνια από την ίδρυση της Mercedes, η εταιρεία δηλώνει ότι τα πρώτα αυτοκίνητα της μάρκας ήταν ανοικτά και μέσω της δημιουργίας αυτής της τόσο ειδικής έκδοσης, η Mercedes θέλει να δείξει την τεράστια εξέλιξη που έχει γίνει στην αυτοκίνηση όλα αυτά τα χρόνια. 
TAG