Αποκάλυψη του νέου pick-up της Honda στο Ντιτρόιτ

Η Honda ενισχύει τη θέση της στα pick-up στις Η.Π.Α., παρουσιάζοντας τη νέα γενιά του Ridgeline.
H Honda παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τη δεύτερη γενιά του pick-up Ridgeline, με μεγαλύτερες διαστάσεις, 3,5 λίτρων V6 κινητήρα και εσωτερικό αντίστοιχο επιβατικού αυτοκινήτου.

Μακρύτερο, πιο πλατύ, με με πιο πρακτική καρότσα, αλλά
και με 725 κιλά ωφέλιμο φορτίο, έρχεται το νέο Ridgeline.
Το νέο Ridgeline είναι μακρύτερο και πιο πλατύ από το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτοντας έναν πολύ πρακτικό χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο φορτίο 725 κιλών, έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα και τη ρεζέρβα κάτω από το δάπεδό του, αλλά και πόρτα που ανοίγει τόσο προς τα κάτω, όσο και προς τα έξω.

Το εσωτερικό σχεδιαστικά και ποιοτικά δεν έχει να ζηλέψει
σε τίποτα από αυτό ενός επιβατικού αυτοκινήτου.
Επιπλέον αυτών, ο κινητήρας του νέου μοντέλου είναι ένας V6 3,5 λίτρων άμεσου ψεκασμού βενζινοκινητήρας, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και στέλνει τη δύναμή του είτε στους εμπρός, είτε και στους τέσσερις τροχούς του Ridgeline. Η ισχύς του δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο αναμένεται να βρίσκεται στους 290 ίππους.

Στο εσωτερικό του, το νέο Honda Ridgeline είναι σε θέση να μεταφέρει με άνεση 5 επιβάτες, με τη βάση του πίσω καθίσματος να διαιρείται σε ποσοστό 60/40 και να αναδιπλώνεται, ώστε να μεταφερθούν μακριά αντικείμενα. Σχεδιαστικά και ποιοτικά, η καμπίνα ανταγωνίζεται εσωτερικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Ως κερασάκι στην τούρτα, η Honda έχει τοποθετήσει μέσα στην καρότσα ειδικές υποδοχές ρεύματος για τη φόρτιση ηλεκτρικών εργαλείων ή τη σύνδεση οθόνης, ενώ υπάρχει ακόμη και σύστημα ηχείων 540 watt στα πλαϊνά του χώρου φόρτωσης, που συνδέονται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.
TAG