Το νέο rallycar της Citroen για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι

Με νέους χρωματισμούς και συμμετοχή σε επιλεγμένους αγώνες του 2016, θα πάρει μέρος στο WRC το νέο rallycar της Citroen.
Παρότι έχει ήδη αποσυρθεί επίσημα από το WRC της φετινής σεζόν ώστε να προετοιμαστεί για το 2017 και τη μεγάλη μάχη με την Toyota, η Citroen αποκάλυψε το νέο της αγωνιστικό για το 2016, που θα συμμετάσχει με μη εργοστασιακή ομάδα σε επιλεγμένους μόνο αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος.

Το 2016 είναι μια προπαρασκευαστική χρονιά για τη Citroen στο WRC, αφού η Citroen Racing θα χρησιμοποιήσει τη χρονιά μόνο για να εξελίξει το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο για το 2017 και την επίσημη επιστροφή της εργοστασιακής συμμετοχής της μάρκας.

Για αυτό και το νέο Citroen DS3 WRC που αποκαλύφθηκε, δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με αυτό που τερμάτισε την περσινή σεζόν, εκτός από τους διαφορετικούς χρωματισμούς και αυτοκόλλητα του αμαξώματος.

Με υποστήριξη από την ιδιωτική PH Sport και μέσω της ομάδας Abu Dhabi WRT, το αυτοκίνητο θα κατέβει αρχικά στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της ερχόμενη εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο, με δύο συμμετοχές και οδηγούς τον Βρετανό Κρις Μικ και το φέρελπι Γάλλο Στεφάν Λεφέμπρ. 
TAG