Με 231 άλογα το νέο Mini John Cooper Works Cabrio

Ισχυρότερο και πιο γρήγορο έρχεται το νέο Mini JCW Cabrio, για να τοποθετηθεί στην κορυφή των επιλογών του κάμπριο Mini.
Την ισχυρότερη έκδοση του cabrio Mini παρουσίασε η βρετανική εταιρεία, με το νέο Mini John Cooper Works Cabrio να εφοδιάζεται με ισχυρότερο 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 231 ίππων.

Ο νέος 2λιτρος turbo των 231 ίππων χαρίζει στο Mini
JCW Cabriο 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα.
Το νέο Mini John Cooper Works Cabrio είναι πιο δυνατό κατά 20 άλογα σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά και 135 κιλά πιο βαρύ. Στις επιδόσεις, η έκδοση με το μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δλ. (-0,3 δλ. από πριν) και έχει τελική ταχύτητα 241 χλμ./ώρα, ενώ με το αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο το 0-100 απαιτεί 6,5 δλ. (-0,6 δλ.) και η τελική αγγίζει τα 240 χλμ./ώρα.

Το εσωτερικό αποκτά πιο σπορ και πολυτελείς λεπτομέρειες.
Εκτός από τις νέες επιδόσεις δύναμης και επιταχύνσεων, το νέο, κορυφαίο ανοικτό Mini, βελτιώνει και την εμφάνισή του με πιο σπορ προφυλακτήρες, διπλή εξάτμιση κεντρικά τοποθετημένη, LED προβολείς και νέους τροχούς με ζάντες 17 ή 18 ιντσών. Βελτιωμένη είναι και η ανάρτηση, ενώ ενισχυμένα είναι τα φρένα με κόκκινες δαγκάνες της Brembo εμπρός.

Αλλαγές έχουμε τέλος και στο εσωτερικό, με πιο σπορ τριάκτινο τιμόνι, αλλαγμένο επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και πιο πολυτελείς επενδύσεις για τα καθίσματα και το ταμπλό. Η οροφή έχει πλήρως αυτόματη λειτουργία και μπορεί να ανοίξει σε 18 δευτερόλεπτα με ταχύτητες έως και 30 χλμ./ώρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μερικού ανοίγματός της (σε απόσταση 40 εκατοστών), χωρίς περιορισμό ταχύτητας.
TAG