Η smart λανσάρει τις νέες εκδόσεις black και white για τα fortwo και forfour

Με total black αμάξωμα και μαύρες ζάντες 16 ιντσών έρχεται το νέο smart forfour black edition.
Δύο νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για τα fortwo και forfour παρουσίασε η smart, με έξτρα εξοπλισμό και έμφαση στο μαύρο (black edition) ή το λευκό (white edition) χρώμα.

Το smart fortwo white ξεχωρίζει με το λευκό του αμάξωμα
και την αντίθεση των μαύρων ζαντών αλουμινίου.
Οι εκδόσεις black και white των smart βασίζονται πάνω στην top εξοπλιστική έκδοση prime, έχοντας στάνταρ τα πακέτα Urban και Premium, που προσθέτουν μεταξύ άλλων σπορ δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ, 16άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο χρώμα, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, Σύστημα infotainment με πλοήγηση κ.λπ.

Ειδικά τώρα για την έκδοση white, το χρώμα του αμαξώματος είναι λευκό και συνδυάζεται με άσπρη εμπρόσθια γρίλια και επίσης λευκό tridion κλωβό ασφαλείας. Στην έκδοση black, το αμάξωμα, η γρίλια και ο κλωβός tridion είναι μαύρα, αν και εδώ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει λευκό χρωματισμό του κλωβού με μικρό έξτρα κόστος.

Οι δύο νέες εκδόσεις των smart fortwo και forfour διατίθενται ήδη στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και μπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε από τους κινητήρες (71 ή 90 ίππους) και τα κιβώτια (μηχανικό ή αυτόματο) της γκάμας των δύο μοντέλων.
TAG