Αποκάλυψη του νέου μικρότερου Suzuki Vitara!

To νέο Vitara Brezza είναι το νέο μικρό SUV της Suzuki, με μικρότερες διαστάσεις από το Suzuki Vitara.
Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Suzuki Vitara Brezza, του μικρότερου Vitara, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί.

Η σχεδίαση του νέου Vitara Brezza, παραπέμπει σε αυτή
του γνωστού μας Suzuki Vitara.
Το νέο Vitara Brezza είναι η πρώτη προσπάθεια της Suzuki και της θυγατρικής της, ινδικής Maruti στο πεδίο των compact SUV με μήκος κάτω από 4 μέτρα. Θα διατεθεί στην αγορά της Ινδίας, ωστόσο δεν υπάρχει προς το παρόν πληροφόρηση για το εάν θα το δούμε και στην Ευρώπη.

Σχεδιαστικά, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, το Vitara Brezza ενσωματώνει ένα όμορφο αμάξωμα, που παραπέμπει σε αυτό του γνωστού μας Suzuki Vitara, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής και για διαφορετικού χρώματος οροφής από αυτό του υπόλοιπου αμαξώματος.

Αποκλειστικά με έναν 1.300άρη diesel κινητήρα και με
μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων θα διατεθεί το Vitara Brezza.
Στο εμπρόσθιό του τμήμα, ξεχωρίζει ο τονισμένος προφυλακτήρας με τη χαρακτηριστικό «ποδιά», αλλά και επίσης, τα όμορφα φωτιστικά που πλαισιώνουν τη γρίλια της μάσκας. Στο πλάι του αμαξώματος, διακρίνονται οι τονισμένες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και το πλαστικό μαύρο προστατευτικό στο κάτω τμήμα.

Εκτός τώρα της σχεδίασης, το νέο Suzuki Vitara Brezza δεν θα έχει τελικά βενζινοκίνητη έκδοση, αλλά θα διατεθεί αποκλειστικά με έναν 1.300άρη πετρελαιοκινητήρα, για τον οποίον δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα είναι η έκδοση με τους 75 ή τους 90 ίππους. Το μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί μόνο με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Πιο αναλυτικά στοιχεία θα γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση την επόμενη εβδομάδα, όταν το νέο Suzuki Vitara Brezza κάνει και επίσημα το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί στην Ινδία.
TAG