Ο Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει στο WRC, αλλά σαν ιδιοκτήτης ομάδας!

«Ήταν γραφτό» γράφει στην φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η S. Loeb Racing για την επιστροφή του Λεμπ στο WRC.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2016 θα έχουμε μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του κορυφαίου οδηγού των τελευταίων ετών, του Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος όμως θα επιστρέψει σαν ιδιοκτήτης ομάδας.

Οδηγός της Sebastien Loeb Racing θα είναι ο φέρελπις Γάλλος
Terry Folb, με συνοδηγό τον Frank Le Floch.
Με 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, συνεχόμενα μάλιστα από το 2004 μέχρι το 2012, ο Σεμπαστιάν Λεμπ δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο μεγάλος Γάλλος οδηγός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στα Ράλι των προηγούμενων ετών και μετά από συμμετοχές σε μια σειρά άλλων αγώνων τα τελευταία χρόνια (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, Ανάβαση Pikes Peak κ.λπ.), ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στο WRC.

Αυτή τη φορά όμως ο Λεμπ επιστρέφει ως ιδιοκτήτης αγωνιστικής ομάδας, αφού η Sebastien Loeb Racing θα πάρει μέρος το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι συμμετέχοντας στην κατηγορία Junior (J-WRC).

Το αυτοκίνητο με το οποίο θα συμμετάσχει η αγωνιστική ομάδα του Λεμπ θα είναι ένα Citroen DS3 R3 Max, ενώ οδηγός θα είναι ένας από τους ανερχόμενους νέους Γάλλους οδηγούς, ο Terry Folb, με συνοδηγό τον επίσης Γάλλο Frank Le Floch. Ο Folb συμμετείχε και το 2015 στο J-WRC, τερματίζοντας το Πρωτάθλημα στην 6η θέση της βαθμολογίας.
TAG