Στις 31 Μαρτίου ξεκινά η παραγωγή της νέας Alfa Romeo Giulia!

Στα τέλη του επόμενου μήνα θα ξεκινήσει την παραγωγή της η νέα Giulia, μόνο όμως στην top έκδοση QV των 510 ίππων.
Μετά από έντονες φήμες και πολλές καθυστερήσεις, η πολυαναμενόμενη νέα Alfa Romeo Giulia επιβεβαιώθηκε ότι θα μπει στην παραγωγή στις 31 Μαρτίου, αρχικά μόνο στην κορυφαία της έκδοση Quadrifoglio Verde.

Εκτός της QV, οι υπόλοιπες εκδόσεις της νέα Giulia θα
ντεμπουτάρουν στην Έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.
Παρότι αρχικά η παραγωγή της νέας Giulia είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του 2015, η Alfa Romeo καθυστέρησε το λανσάρισμα του νέου της μεσαίου σεντάν, για λόγους που μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει γνωστοί.

Ωστόσο σε δημοσίευμά τη,ς η Automotive News Europe αποκάλυψε ότι η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε αποτυχία του αυτοκινήτου σε κάποια δοκιμαστικά crash tests, που ανάγκασαν τους Ιταλούς να προβούν σε περαιτέρω βελτιώσεις στο αυτοκίνητο, προσθέτοντας 6 μήνες επιπλέον στην εξέλιξη της Giulia.

Η Alfa Romeo με τη σειρά της επανήλθε διαψεύδοντας αυτό το δημοσίευμα και αποκαλύπτοντας τελικά ότι η νέα Giulia θα ξεκινήσει την παραγωγή της στις 31 Μαρτίου, αρχικά μόνο στην top έκδοση Quadrifoglio Verde των 510 ίππων.

Για τις υπόλοιπες εκδόσεις της Giulia, με κινητήρες μεταξύ άλλων 2,0 και 2,2 λίτρων, η αποκάλυψή τους θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Προς το παρόν, η Alfa Romeo δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή τους.
TAG