Νέο πακέτο M Performance για τη BMW M2

Η BMW παρουσίασε μια καινούργια σειρά μοναδικών M Performance αξεσουάρ για την κορυφαία M2, που προσδίδουν στο γερμανικό κουπέ μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση.

Ξεκινώντας με το αμάξωμα, το πακέτο M Performance προσφέρει επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα πλαϊνά, τον πίσω διαχύτη και τα καπάκια των καθρεπτών, που κατασκευάζονται από ειδικό ελαφρύ πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Παράλληλα, υπάρχει νέο σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης μέσω Bluetooth χειριστηρίου και προεπιλεγμένα 2 mode, Sport για χρήση στο δρόμο και Track για πιο extreme ηχητική απόλαυση. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο διαφορετικών απολήξεων της εξάτμισης, μια με διάμετρο 80 χλστ. και μια από ανθρακονήματα και διάμετρο 93 χλστ.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στην ανάρτηση, αφού το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει κατά 5 χλστ., με τη BMW να δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω χαμηλώματος κατά 20 χλστ. Υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε 16 διαφορετικές ρυθμίσεις για την απορρόφηση και 12 για τη σκληρότητά τους.

Στην καμπίνα, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ δύο νέων αγωνιστικών τιμονιών από ανθρακονήματα ή αλκαντάρα, ενώ υπάρχει και LED φωτισμός στις πόρτες, μαζί με ειδικά πατάκια για βελτιωμένο grip. Οι εσωτερικές επιλογές ολοκληρώνονται με το ανθρακονημάτινο κιτ επενδύσεων και τα δέρματα αλκαντάρα σε διάφορα σημεία του εσωτερικού.
TAG