Νέο πακέτο M Performance για τη BMW M2

Ακόμη πιο επιθετική καθιστούν τα νέα αξεσουάρ M Performance τη BMW M2 των 370 ίππων.
Η BMW παρουσίασε μια καινούργια σειρά μοναδικών M Performance αξεσουάρ για την κορυφαία M2, που προσδίδουν στο γερμανικό κουπέ μια ακόμη πιο σπορ εμφάνιση.

To εξωτερικό πακέτο βελτίωσης εκτός της εμφάνισης,
ενισχύει και την αεροδυναμική του γερμανικού κουπέ.
Ξεκινώντας με το αμάξωμα, το πακέτο M Performance προσφέρει επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα πλαϊνά, τον πίσω διαχύτη και τα καπάκια των καθρεπτών, που κατασκευάζονται από ειδικό ελαφρύ πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν το αγωνιστικό τιμόνι, τα δέρματα
στο σαλόνι και οι ανθρακονημάτινες επενδύσεις.
Παράλληλα, υπάρχει νέο σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης μέσω Bluetooth χειριστηρίου και προεπιλεγμένα 2 mode, Sport για χρήση στο δρόμο και Track για πιο extreme ηχητική απόλαυση. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο διαφορετικών απολήξεων της εξάτμισης, μια με διάμετρο 80 χλστ. και μια από ανθρακονήματα και διάμετρο 93 χλστ.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στην ανάρτηση, αφού το αυτοκίνητο έχει χαμηλώσει κατά 5 χλστ., με τη BMW να δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω χαμηλώματος κατά 20 χλστ. Υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε 16 διαφορετικές ρυθμίσεις για την απορρόφηση και 12 για τη σκληρότητά τους.

Στην καμπίνα, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ δύο νέων αγωνιστικών τιμονιών από ανθρακονήματα ή αλκαντάρα, ενώ υπάρχει και LED φωτισμός στις πόρτες, μαζί με ειδικά πατάκια για βελτιωμένο grip. Οι εσωτερικές επιλογές ολοκληρώνονται με το ανθρακονημάτινο κιτ επενδύσεων και τα δέρματα αλκαντάρα σε διάφορα σημεία του εσωτερικού.
TAG