Στις αρχές Μαρτίου η παρουσίαση του νέου Honda Civic!

Η πρώτη εικόνα μας αποκαλύπτει μια πολύ δυναμική εμφάνιση για το νέο Honda Civic, που θα δούμε αρχικά σε πρωτότυπη μορφή.
Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει πριν από ένα μήνα, η Honda θα λανσάρει στα τέλη της χρονιάς τη νέα γενιά του Civic και χθες, η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα την πρώτη εικόνα του μοντέλου, που θα το δούμε σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Η σχεδίαση της νέας γενιάς του Honda Civic θα βασιστεί
πάνω σε αυτή του περσινού πρωτότυπου Civic Coupe.
Σύμφωνα και με τις πληροφορίες μας, το νέο Honda Civic θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Civic Coupe Concept της περσινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, και αυτό μας το επιβεβαιώνει και η πρώτη φωτογραφία του Civic Prototype της Γενεύης.

Έτσι, τα πίσω φωτιστικά σώματα θα αποτελέσουν εξέλιξη αυτών του περσινού πρωτότυπου, ενώ και οι τονισμένες άκρες του πίσω προφυλακτήρα, παραπέμπουν σε αυτές του Civic Coupe Concept.

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά στο Civic Prototype της Γενεύης, εντύπωση προκαλούν οι διπλές πίσω εξατμίσεις, που τοποθετούνται μάλιστα στο κέντρο του προφυλακτήρα και ίσως, μας αποκαλύπτουν και το ποιόν μιας μελλοντικής του σπορ έκδοσης.

Σε κάθε περίπτωση περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη πρώτη του πρωτότυπου στην Έκθεση της Γενεύης, εκεί όπου η Honda θα παρουσιάσει επίσης τη νέα γενιά του υδρογονοκίνητου Clarity, αλλά και την Ευρωπαϊκή έκδοση του νέου supercar Honda NSX.
TAG