Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Mercedes που πάει ξανά για τον τίτλο της F1!

Με αρκετές εξελίξεις κυρίως κάτω από το αμάξωμά της, η νέα Mercedes W07 είναι έτοιμη για έναν ακόμη τίτλο στη Φόρμουλα 1.
Μετά τις Renault, Ferrari και Williams, η περσινή Πρωταθλήτρια Mercedes αποκάλυψε σήμερα τις επίσημες φωτογραφίες καθώς και τα πρώτα στοιχεία για το νέο της μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

Χρωματικά, η νέα Mercedes AMG Petronas W07 ξεχωρίζει
κυρίως με το περισσότερο μαύρο χρώμα στο πίσω τμήμα της.
Η νέα W07 θα στοχεύσει και πάλι για τον τίτλο στη φετινή Φόρμουλα 1, φέροντας αεροδυναμικές βελτιώσεις, αλλά και αρκετές αλλαγές στο σασί και την ανάρτηση.

Αεροδυναμικά, οι αλλαγές είναι λιγότερες, αφού έμφαση
δόθηκε κυρίως στην εξέλιξη των «σωθικών» του μονοθεσίου.
Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής της Mercedes AMG Petronas F1, κ. Pady Lowe, μπορεί η νέα W07 να δείχνει σε μεγάλο βαθμό ίδια με το περσινό μονοθέσιο, όμως υπάρχουν αρκετές αλλαγές κάτω από το αμάξωμα, που την κάνουν αρκετά διαφορετική και σαφώς πιο εξελιγμένη.

Η Mercedes έχει επίσης εξελίξει περαιτέρω τη μονάδα ισχύος του μονοθεσίου, με στόχο να βελτιώσει τη συνολική της απόδοση και πλέον, μέσω των δοκιμών που θα γίνουν μέχρι το πρώτο GP της σεζόν, θα τεσταριστεί η διάρκειά της σε συνθήκες αγώνων.

Σε ό,τι αφορά τέλος στους χρωματισμούς, σε σχέση με την W06 η νέα Mercedes AMG Petronas W07 Hybrid διακρίνεται από τον πιο έντονο μαύρο χρωματισμό του πίσω τμήματός της και κυρίως, της μαύρης πίσω αεροτομής έναντι της περσινής ασημί.

Θυμίζουμε επίσης, ότι και το 2016 το δίδυμο των οδηγών δεν αλλάζει, με τον περσινό Πρωταθλητή Λιούς Χάμιλτον και τον Νίκο Ρόσμπεργκ, να αποτελούν τους δύο βασικούς πιλότους της ομάδας.
TAG