Το νέο SEAT Leon Cup Racer είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Η SEAT παρουσίασε τη νέα αγωνιστική έκδοση του Leon, για τα Πρωταθλήματα Leon Eurocup και Αυτοκινήτων Τουρισμού.
Η SEAT συνεχίζει την εμπλοκή της στους αγώνες, και με το νέο Leon Cup Racer ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα SEAT Leon Eurocup, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Το αγωνιστικό Leon Cup Racer βασίζεται πάνω στο SEAT Leon, φέροντας νέο κινητήρα 2,0 TSI, οποίος ύστερα από αρκετές βελτιώσεις αποδίδει 330 ίππους ισχύος και 400 Nm ροπής.

Παράλληλα, το μοτέρ συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, αλλά και ηλεκτρονικό εμπρόσθιο διαφορικό. Στην ανάρτηση, ξεχωρίζει η παρουσία ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, ενώ υπάρχουν και ενισχυμένα φρένα.

Εκτός τώρα του Leon Cup Racer του Πρωταθλήματος SEAT Leon Eurocup, η SEAT Sport έχει εξελίξει και έκδοση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, η οποία διαθέτει νέο σειριακό 6τάχυτο αγωνιστικό κιβώτιο της SADEV, με paddles πίσω από τιμόνι.

Τιμολογιακά, η SEAT έχει ορίσει την τιμή του αγωνιστικού Leon Cup Racer με DSG στα 85.000 ευρώ άνευ Φ.Π.Α., με την έκδοση με το σειριακό κιβώτιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων τουρισμού να κοστίζει 110.000 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.
TAG