Διπλή επίθεση της SsangYong στη Γενεύη

Ένα νέο μελλοντικό μικρομεσαίο SUV θα μας αποκαλύψει το πρωτότυπο SIV-2, που θα δείξει η SsangYong στην Έκθεση της Γενεύης.
Όχι ένα, αλλά δύο ολοκαίνουργια SUV μοντέλα θα μας δείξει η κορεάτικη SsangYong στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με το SIV-2 Hybrid Concept να μας αποκαλύπτει ένα μελλοντικό υβριδικό μικρομεσαίο SUV και το Tivoli XLV να είναι η 7θέσια έκδοση του SsangYong Tivoli.

Το νέο Tivoli XLV θα είναι η μακρύτερη, 7θέσια και πιο
πρακτική έκδοση του compact SUV της SsangYong.
Ξεκινώντας με το Tivoli XLV, πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου SsangYong XLV Air της περσινής Έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με ίδιο μεταξόνιο 2,6 μέτρων με το 5θέσιο Tivoli, αλλά με μακρύτερο μήκος κατά 235 χλστ.

Οι κινητήρες του παραμένουν στα 1,6 λίτρα (diesel και βενζίνη), με επιλογή για 4Χ2 ή 4Χ4 έκδοση, αλλά και για 6τάχυτο μηχανικό ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το εσωτερικό του πρωτότυπου SIV-2 θα μας δείξει τη νέα γενιά
high-tech εσωτερικών των μοντέλων της μάρκας.
Στην περίπτωση του πρωτότυπου SIV-2 Hybrid, εδώ η SsangYong μας προετοιμάζει για ένα μελλοντικό μοντέλο στις διαστάσεις του Nissan Qashqai, με δυναμικό design και high-tech εσωτερικό.

Το σύστημα κίνησής του είναι υβριδικό και αποτελείται από έναν 1.500άρη turbo βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού, έναν ηλεκτροκινητήρα 14 ίππων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου.

Η άφιξη του νέου μοντέλου της SsangYong αναμένεται το 2018 και σύμφωνα με την εταιρεία, το αυτοκίνητο θα χαρακτηριστεί από τις χαμηλές εκπομπές CO2 και την αντίστοιχα πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
TAG