Νέα ειδική έκδοση Dacia Duster Essential όχι όμως για την Ελλάδα

Με χρωματικές κυρίως αλλαγές και περισσότερο εξοπλισμό παρουσιάστηκε το νέο Dacia Duster Essential.
Η Dacia παρουσίασε τη νέα, ειδική έκδοση Essential για το Duster, η οποία τονίζει την παρουσία του μικρομεσαίου SUV όντας έτοιμη για να διατεθεί στις Ευρωπαϊκές αγορές, όχι όμως και στην Ελλάδα.

H νέα ειδική έκδοση Essential του Duster, θα πλαισιωθεί και
από αντίστοιχες εκδόσεις των υπολοίπων Dacia.
Το Duster Essential ξεχωρίζει για τον νέο εξωτερικό του καφέ χρωματισμό, που συνδυάζεται με βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος προφυλακτήρες, νέα λογότυπα, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Εσωτερικά, η έκδοση προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω USB και Bluetooth, αλλά και περισσότερο εξοπλισμό.

Το νέο Duster Essential είναι το πρώτο από μια σειρά νέες, αντίστοιχες ειδικής εκδόσεις των Dacia Logan, Logan MCV, Sandero, Dokker και Lodgy.Η παραγωγή των νέων αυτών εκδόσεων θα είναι περιορισμένη και οι τιμές τους, όπως ανακοινώνει η εταιρεία, θα είναι άκρως ανταγωνιστικές.

Οι χώρες στις οποίες θα διατεθούν οι νέες εκδόσεις θα είναι η Αυστρία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Δανία, η Ελβετία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία, το Λουξεμβούργο, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Σουηδία και η Τσεχία.
TAG