Το νέο Fiat 500S είναι το πιο σπορ 500αράκι πριν το Abarth

Περισσότερο σπορ εμφάνιση για το νέο Fiat 500S, που προσθέτει λίγο έξτρα ταμπεραμέντο στο ιταλικό μίνι.
Η Fiat παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο 500S, το οποίο τονίζει τα σπορ χαρακτηριστικά του στιλάτου μίνι μοντέλου, εκτός βέβαια από τις κορυφαίες εκδόσεις Abarth της γκάμας.

To νέο Fiat 500S ξεχωρίζει κυρίως για τις σπορ επεμβάσεις
στο πρόσφατα ανανεωμένο αμάξωμά του.
Το νέο Fiat 500S διακρίνεται άμεσα με το τονισμένο του αμάξωμα, που περιλαμβάνει νέους, πιο σπορ προφυλακτήρες με μαύρο πλέγμα και ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης εμπρός, πλαϊνά σπόιλερ και πίσω αεροτομή, ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέες επενδύσεις για τα χερούλια των θυρών και τα καπάκια των καθρεπτών.

Πιο σπορτίφ ατμόσφαιρα και για το εσωτερικό του Fiat 500S.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η διχρωμία στις επενδύσεις που εμπνέεται και από τα δύο νέα χρώματα του αμαξώματος (μπλε ή πράσινο), αλλά και τα πιο σπορ καθίσματα και το νέο σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα. Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πολυμέσων UConnect, με HD οθόνη αφής 7 ιντσών και περισσότερη συνδεσιμότητα.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η Fiat συνδυάζει το νέο 500S αποκλειστικά με τον Euro6 1,3 λίτρων MultiJet πετρελαιοκινητήρα των 95 ίππων, που διακρίνεται για τη χαμηλή του κατανάλωση (3,4 λτ./100 χλμ.) και προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ.).

Σημειώστε τέλος, ότι η νέα επιλογή εκτός του «κλειστού» μοντέλου, θα είναι διαθέσιμη και στο κάμπριο Fiat 500.
TAG