Νέο Jeep Grand Cherokee Trailhawk για extreme off road!

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο Grand Cherokee Trailhawk, το οποίο εντάσσεται στη γκάμα της Jeep ως η πιο ικανή εκτός δρόμου έκδοση του μεγάλου αμερικάνικου SUV.

Η νέα έκδοση Trailhawk του Grand Cherokee, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα αντίστοιχα Renegade και Cherokee, έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις, που αυξάνουν τις εκτός δρόμου ικανότητές του.

Αρχικά, η Jeep εφοδιάζει το αυτοκίνητο με ειδική αερανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, αλλά και με την περισσότερο off road τετρακίνηση Quadra-Drive 4X4, που διαθέτει μεταξύ άλλων και πίσω ηλεκτρονικό μπλοκέ.

Αλλαγμένο είναι και το εμπρόσθιο τμήμα του νέου Jeep Grand Cherokee Trailhawk για να βελτιώσει τα εκτός δρόμου του χαρακτηριστικά, ενώ οι τροχοί φέρουν 18άρες ζάντες αλουμινίου με ελαστικά για off road χρήση.

Στο εμπρόσθιο καπό συναντούμε επίσης ένα ειδικό μαύρο αυτοκόλλητο που μειώνει την αντηλιά, ενώ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα ξεχωρίζουν οι δύο κόκκινες δέστρες.

Εσωτερικά, η Jeep τονίζει περισσότερο την πολυτέλεια, με καθίσματα σε δέρμα και σουεντ με κόκκινες ραφές, αλλά και νέες επενδύσεις. Το σύστημα infotainment διαθέτει και off road menu με πληροφορίες για το ύψος της ανάρτησης, το μοίρασμα της ροπής στους τροχούς κ.λπ.

Η πρώτη παρουσία του νέου Jeep Grand Cherokee Trailhawk αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.
TAG