Η Lada παρουσιάζει το νέο 5θυρο Niva Urban

Με μακρύτερο αμάξωμα και έξτρα εξοπλισμό παρουσιάστηκε στη Ρωσία το νέο 5θυρο Lada Niva Urban.
Τη νέα 5θυρη έκδοση του Niva Urban (ή «Lada 4X4 Urban») παρουσίασε η Lada, με μακρύτερο μεταξόνιο, καλύτερο εξοπλισμό, αλλά και τιμές που ξεκινούν από τα 552.100 ρούβλια (7.320 ευρώ).

Η 5θυρη έκδοση του Lada Niva Urban είναι πιο μακριά κατά
μισό μέτρο σε σχέση με το γνωστό μας 3θυρο μοντέλο.
Το νέο 5θυρο Lada Niva Urban βασίζεται φυσικά στο 3θυρο μοντέλο, διαθέτοντας προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, αλλαγμένη εμπρόσθια γρίλια και νέες ζάντες αλουμινίου.

Παράλληλα, σε σχέση με το απλό Niva, το Niva Urban περιλαμβάνει και καλύτερο εξοπλισμό, με air condition, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, αλλά και θερμαινόμενα καθίσματα. Επίσης, έχουν γίνει και επεμβάσεις που βελτιώνουν τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών στο εσωτερικό του.

Στον τομέα του κινητήρα, το 5θυρο Niva Urban διατηρεί τον γνωστό 1.700άρη κινητήρα βενζίνης της Lada με 83 ίππους ισχύος και 129 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και μόνιμη τετρακίνηση.

Σημειώστε τέλος, ότι από πλευράς διαστάσεων, το νέο 5θυρο Lada Niva Urban έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 500 χλστ. σε σχέση με το 3θυρο μοντέλο (2,7 μέτρα από 2,2), αυξάνοντας έτσι το μήκος του στα 4.140 χλστ.
TAG