Νέο πιο σπορ Toyota Hilux TRD Sportivo (+video)

Η TRD (Toyota Racing Development) βελτιώνει το Toyota Hilux, προσφέροντάς του μια πιο σπορ εμφάνιση και εσωτερικό.
Η Toyota παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκοκ τη νέα έκδοση TRD Sportivo του Hilux, η οποία προσφέρει μια πιο σπορ εμφάνιση και εσωτερικό στο δημοφιλές ιαπωνικό pick-up.

Πιο «φουσκωμένοι» προφυλακτήρες, πλαϊνά σκαλοπάτια, νέοι
τροχοί και μπάρα στην καρότσα, χαρακτηρίζουν το Hilux TRD.
Το νέο Toyota Hilux TRD Sportivo μπορεί να συνδυαστεί είτε με το διπλοκάμπινο αμάξωμα, είτε με το αμάξωμα με τη μακριά καμπίνα. Σχεδιαστικά, η πιο σπορ έκδοση του Hilux ξεχωρίζει με τον «φουσκωμένο» εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τη χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας, αλλά και τις νέας σχεδίασης 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο πίσω μέρος, διακρίνουμε έναν νέο προφυλακτήρα, ενώ υπάρχουν ακόμη πλαϊνά σκαλοπάτια, LED φώτα ημέρας εμπρός, μια έξτρα μπάρα στο χώρο φόρτωσης, αλλά και αυτοκόλλητα της TRD.

Στο εσωτερικό, διακρίνουμε τις νέες δερμάτινες επενδύσεις με
κόκκινες ραφές, αλλά και τις νέες επενδύσεις στο ταμπλό.
Στο εσωτερικό, η TRD τονίζει την όλη ατμόσφαιρα με καθίσματα από συνθετικό δέρμα, νέες επενδύσεις σε look ανθρακονήματος-κέβλαρ με κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά και σπορ δερμάτινο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο με δέρμα και κόκκινες ραφές.

Ο κινητήρας του Toyota Hilux TRD Sportivo είναι ο 2,4 λίτρων diesel των 150 ίππων της Toyota, σε έκδοση με 400 Nm ροπής και 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, αλλά και επιλογή για έκδοση με 343 Nm ροπής και 5άρι μηχανικό κιβώτιο. Βελτιώσεις για πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά έχει και η ανάρτηση.

Σε ό,τι αφορά στη διάθεσή του, στην Ευρώπη προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφόρηση εάν θα δούμε το μοντέλο ή εάν μπορεί να κανείς να το παραγγείλει με ως κιτ βελτίωσης από την TRD.

Δείτε και το video για το νέο Toyota Hilux TRD Sportivo:


                      
TAG