Τρέμε BMW: Η Genesis της Hyundai μας δείχνει το πως θα είναι το νέο της πολυτελές μεσαίο

Με εντυπωσιακό ντιζάιν, το νέο New York Concept μας αποκαλύπτει το επερχόμενο νέο premium μεσαίο της Genesis.
Το πολυτελές brand της Hyundai, η Genesis, μας αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο πρωτότυπο New York, το οποίο μας αποκαλύπτει το ποιόν του ερχόμενου G70, με το οποίο η μάρκα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη BMW Σειρά 3 και τα υπόλοιπα πολυτελή μεσαία μοντέλα.

Το αμάξωμα διατηρεί αρκετές καμπύλες και ένα πίσω τμήμα
που παραπέμπει περισσότερο σε 4θυρο κουπέ, παρά σε σεντάν.
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η Genesis ετοιμάζει τα δικά της μοντέλα με τα οποία θα αντιπαρατεθεί στη μεσαία πολυτελή κατηγορία, έχοντας ήδη στο δυναμικό της τον πρώην Αντιπρόεδρο της BMW M κ. Albert Biermann, o οποίος έχει φροντίσει ώστε να εξελίξει τις πιο σπορ εκδοχές τους.

Και πλέον, στην Έκθεση της Νέας Υόρκης, μέσω του εντυπωσιακού πρωτότυπου New York, η Genesis μας αποκαλύπτει το που θα πορευτεί. Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό, με το πρωτότυπο να υιοθετεί ένα πολύ όμορφο αμάξωμα, που παραπέμπει σε 4θυρο κουπέ παρά σε σεντάν.

Στο φουτουριστικό εσωτερικό ξεχωρίζει η παρουσία της πολύ
μεγάλης οθόνης στο πάνω τμήμα του ταμπλό.
Στο εσωτερικό, η διάταξη είναι 2+2 θέσεων και στο ταμπλό, ξεχωρίζει η κατασκευασμένη από την LG μεγάλη ψηφιακή οθόνη 21 ιντσών στο πάνω τμήμα του, η οποία προσφέρει εξαιρετική εικόνα και ενσωματώνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Genesis έχει εφοδιάσει το πρωτότυπο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο διαθέτει έναν 2λιτρο GDi βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η συνολική ισχύς του συστήματος είναι 245 ίπποι και η ροπή του αγγίζει τα 353 Nm.

Πλέον, μετά και την παρουσίαση του πρωτότυπου, αναμένουμε την έκδοση παραγωγής του, αλλά και την κουπέ εκδοχή της, ώστε σιγά-σιγά να σχηματοποιείται η γκάμα των μοντέλων με την οποία η Genesis θα αντιπαρατεθεί έναντι του κατεστημένου στα μεσαία premium.
TAG