Η Hyundai ετοιμάζει τη δική της BMW M4!

Από τη νέα πολυτελή μάρκα Genesis, θα μας έρθει το πρώτο κουπέ υψηλών επιδόσεων της Hyundai.
Η Hyundai ετοιμάζεται να βάλει «φωτιά» στα μεσαία κουπέ υψηλών επιδόσεων, αφού μέσω της νέας της πολυτελούς μάρκας Genesis θα μας φέρει τη δική της BMW M4 μέσα στην επόμενη τριετία!

Η σχεδίαση του νέου κουπέ της Genesis, αναμένεται να
βασιστεί πάνω σε αυτή του πρωτότυπου HND-9 του 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, το νέο μεσαίο κουπέ υψηλών επιδόσεων της Genesis, θα βασιστεί στο νέο G70 Coupe που ετοιμάζεται, το οποίο θα είναι η κουπέ έκδοση του σεντάν G70 της μάρκας. Θα αποτελέσει project του νέου σπορ τμήματος «N» της Hyundai, εξ ου και θα ονομαστεί Genesis G70 N Coupe.

Σχεδιαστικά, το κουπέ της Genesis αναμένεται να βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Hyundai HND-9 του 2013. Από πλευράς διαστάσεων, το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από τα Genesis G80 και G90, τα πρώτα πολυτελή σεντάν μοντέλα που έχουμε δει από τη νέα μάρκα της Hyundai.

Μάλιστα, όπως υποσχέθηκε ο Υπεύθυνος του τμήματος «N» της Hyundai και πρώην Αντιπρόεδρος του BMW M Division κ. Albert Biermann, το νέο πισωκίνητο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μοντέλο, έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αρκετά μεγάλη δύναμη.

Για το λόγο αυτό η νέα κορυφαία έκδοση του κουπέ Genesis G70 αναμένεται να λάβει μια βελτιωμένη έκδοση του ολοκαίνουργιου 3,3 λίτρων twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα της εταιρείας, που θα ξεπερνά από πλευρά ισχύος τα 400 άλογα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο πότε θα δούμε το νέο κουπέ στους δρόμους, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στη επόμενη τριετία.
TAG