20.000 ευρώ για το νέο αεροδυναμικό bodykit της Lamborghini Huracan

Το νέο αεροδυναμικό bodykit της Huracan τονίζει περαιτέρω την εμφάνιση της μικρότερης Lamborghini.
Η Lamborghini ετοιμάζεται να τονίσει ακόμη περισσότερο τον επιθετικό χαρακτήρα της Huracan, προσφέροντας στον υποψήφιο αγοραστή της ένα νέο εξωτερικό αεροδυναμικό πακέτο, με έξτρα κόστος κοντά στα 20.000 ευρώ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 19.850 ευρώ θα κοστίζει το νέο αεροδυναμικό πακέτο της Huracan, αν και πιστεύουμε ότι όποιος έχει τα χρήματα να αποκτήσει το μοντέλο της Lamborghini, δεν θα... τσιγκουνευτεί το ποσόν αυτό για να προσδώσει στο νέο του απόκτημα μια ακόμη πιο ξεχωριστή παρουσία.

Τι θα πάρει όμως με αυτά τα χρήματα; Αρχικά, έναν εμπρόσθιο προφυλακτήρα που θα τονίσει την παρουσία του με το καινούργιο σπόιλερ, που εκτείνεται και στα πλάγια, φθάνοντας μέχρι τους θόλους των τροχών.

Έπειτα, μια αντίστοιχη αισθητική ενίσχυση και στον πίσω προφυλακτήρα (παρότι δεν φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία που έχουμε στα χέρια μας), αλλά και νέες πλαϊνές ποδιές. Το κερασάκι στην τούρτα είναι δίχως αμφιβολία η πίσω ευδιάκριτη αεροτομή, που θα δώσει μια αγωνιστική νότα στη Huracan.

Φυσικά, είναι περιττό να προσθέσουμε ότι όλα τα παραπάνω αξεσουάρ θα κατασκευαστούν από ανθρακονήματα, ενισχύοντας το αμάξωμα χωρίς να επιβαρύνουν σημαντικά το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.
TAG