Όχι μια, αλλά 3 ανακλήσεις για την εξωτική Bugatti Veyron!

Η Bugatti ανακοίνωσε 3 διαφορετικές ανακλήσεις για τη Veyron, αποδεικνύοντας ότι και οι κορυφαίοι έχουν προβλήματα...
Ακόμη και οι κορυφαίες αυτοκινητικές δημιουργίες του πλανήτη δεν ξεφεύγουν από το πρόβλημα της ανάκλησης, με τη Bugatti να ανακοινώνει 3 διαφορετικές ανακλήσεις για την Veyron στις Η.Π.Α.

Η πρώτη ανάκληση αφορά σε 72 Veyron που έχουν κατασκευαστεί από τις 3 Οκτωβρίου 2006 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2010 και αφορά στο δείκτη καυσίμου, που μπορεί να δείχνει ότι έχει περισσότερο καύσιμο στο ρεζερβουάρ από ό,τι στην πραγματικότητα (!). Το πρόβλημα λύνεται με αλλαγή του software που αντλεί τα δεδομένα από το ντεπόζιτο.

Η δεύτερη ανάκληση αφορά σε 13 Veyron με ημερομηνίες κατασκευής από 3 Οκτωβρίου 2006 έως 22 Δεκεμβρίου 2006 και το πρόβλημα έχει να κάνει με πιθανή παρουσία σκουριάς στο καλώδιο του θετικού πόλου της μπαταρίας και σε αυτό που συνδέεται με το δυναμό. Οι dealers της Bugatti θα αντικαταστήσουν το καλώδιο και το δυναμό.

Τέλος, η τρίτη ανάκληση έχει να κάνει με 87 Veyron που έχουν κατασκευαστεί από τις 10 Μαρτίου 2006 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2014, λόγω προβλήματος με τις αλουμινένιες «ποδιές» κάτω από το αυτοκίνητο, που μπορούν να διαβρωθούν και να αποσπαστούν από το αυτοκίνητο εν κινήσει. Η λύση έρχεται με ενίσχυση των «ποδιών».
TAG