Αποκάλυψη του νέου αγωνιστικού «όπλου» του Ken Block με 600 άλογα! (+video)

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και κινητήρα EcoBoost 600 ίππων κάτω από το καπό του, παρουσιάστηκε το Focus RX του Ken Block.
Ο Ken Block μαζί με την ομάδα του Hoonigan Racing συνεργάζονται με τον γνωστό καλλιτέχνη Felipe Pantone, για να παρουσιάσουν το νέο, super εντυπωσιακό, αγωνιστικό Ford Focus RX των 600 ίππων.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του αγωνιστικού Focus RX του
Ken Block, οφείλεται στο γνωστό καλλιτέχνη Felipe Pantone.
Το νέο «όπλο» του Ken Block για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross βάφεται με το μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ του Pantone, που περιλαμβάνει πολλές λευκές ρίγες, σε αντίθεση με το μαύρο αμάξωμα, αλλά και με λεπτομέρειες σε έντονο γαλάζιο χρώμα.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Hoonigan συνεργάζεται με έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη, με τη δημιουργία του Pantone αρχικά να ζωγραφίζεται σε έναν πίνακα με σπρέι και στη συνέχεια, μέσω ψηφιακής μεταφοράς, να περνά σε αυτοκόλλητο πάνω στο αυτοκίνητο.

Εκτός από τους χρωματισμούς, το Ford Focus RX του Ken
Block εντυπωσιάζει και με το «φουσκωμένο» του αμάξωμα.
Εκτός τώρα της εξωτερικής του εμφάνισης, το Ford Focus RX του Ken Block, που θα κάνει αυτή την Κυριακή το ντεμπούτο του στην Πορτογαλία, έρχεται με έναν 4κύλινδρο EcoBoost βενζινοκινητήρα 600 ίππων ισχύος και 900 Nm ροπής, που προσδίδει τις πλέον εκρηκτικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα κάτω από 2 δλ.!).

Το αυτοκίνητο φέρει επίσης αγωνιστικό roll cage, «φουσκωμένο» αμάξωμα με όλες τις απαραίτητες αεροδυναμικές βελτιώσεις, 6τάχυτο αγωνιστικό κιβώτιο, 4πίστονες δαγκάνες της Brembo, αλλά και ειδική αγωνιστική ανάρτηση.


Δείτε το video από την αποκάλυψη του νέου αγωνιστικού του Ken Block.

                        
TAG