642 άλογα για την ανανεωμένη Bentley Continental GT Speed!

Η Bentley παρουσίασε την ανανεωμένη κορυφαία έκδοση της Continental GT, η οποία εφοδιάζεται με μια ισχυρότερη εκδοχή του W12 6,0 λίτρων bi-turbo κινητήρα της εταιρείας.

Το αναβαθμισμένο μοτέρ της Continental GT Speed έρχεται με επιπλέον 7 άλογα ισχύος και 20 Nm ροπής, φθάνοντας στους 642 ίππους και τα 840 Nm. Παράλληλα, οι μηχανικοί της Bentley έχουν βελτιώσει τη λειτουργία του κινητήρα ώστε η έξτρα ροπή να απλώνεται σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα των στροφών του, όντας διαθέσιμη μεταξύ 2.000 και 5.000 στροφών.

Ύστερα από αυτά, η ανανεωμένη Bentley Continental GT Speed απαιτεί 4,1 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα (-0,1 δλ.), και έχει την ίδια τελική ταχύτητα σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο (331 χλμ./ώρα).

Εκτός τώρα από τα του κινητήρα, η Bentley παρουσίαση και τη νέα έκδοση Black Edition της κορυφαίας Continental GT, η οποία έρχεται με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στα φώτα, τον πίσω διαχύτη, τις πλαϊνές ποδιές και το εμπρόσθιο σπόιλερ, μαζί με φιμέ τζάμια.

Υπάρχουν επίσης ειδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες 21 ιντσών, με μαύρες ή κόκκινες δαγκάνες φρένων. Οι αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνονται με την παλέτα των 4 ειδικών χρωμάτων ειδικά για την Black Edition, μεταξύ των οποίων και ένα νέο κίτρινο.

Αρκετές επεμβάσεις έχουμε και στο εσωτερικό της νέας Bentley Continental GT Speed Black Edition, με επενδύσεις από ανθρακονήματα σε διάφορα τμήματά του, αλλά και άπλετη χρήση δέρματος σε 4 διαφορετικούς χρωματισμούς, αντίστοιχους με αυτούς του αμαξώματος. Οι επενδύσεις αυτές συνδυάζονται με τα top Mulliner GT Design καθίσματα, τονίζοντας περαιτέρω την υπέρ-πολυτέλεια του αυτοκινήτου.
TAG