Ανανεωμένο Fiat Fiorino με κατανάλωση από 3,8 λτ./100 χλμ.

Με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, αλλά κυρίως με πιο οικονομικούς κινητήρες έρχεται το επαγγελματικό Fiat Fiorino.
Η Fiat αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά του μικρού επαγγελματικού Fiorino, το οποίο έρχεται με ελαφρώς αλλαγμένη εμφάνιση, αλλά κυρίως, με τους νεότερους Euro 6 κινητήρες της εταιρείας.

Στο ανανεωμένο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο τιμόνι και επιλογέας
ταχυτήτων, αλλά και ο επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων.
Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Fiorino ξεχωρίζει από τον νέο του μαύρο πλαστικό προφυλακτήρα, αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, μαζί με νέα γραφικά για τον πίνακα οργάνων.

Πιο σημαντική αλλαγή είναι αυτή της παρουσίας πλέον μηχανικών συνόλων Euro 6, με καλύτερες εκπομπές ρύπων και βελτιωμένη κατανάλωση στο πεδίο του diesel, από τον 1,3 λίτρων MultiJet κινητήρα των 80 και 95 ίππων. Στη γκάμα παραμένει ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,4 λτ.-77 ίππων.

Πολύ σημαντικό νέο είναι αυτό της ύπαρξης μιας νέας, ακόμη πιο οικολογικής έκδοσης EcoJet του 1,3 diesel, που περιλαμβάνει σύστημα Start/Stop και μια σειρά από βελτιώσεις στον κινητήρα, που ρίχνουν την κατανάλωση μόνο στα 3,8 λτ./100 χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 100 γρ./χλμ.
TAG