Το μέλλον των Γάλλων: 34 νέα μοντέλα μέχρι το 2021 και full επίθεση από την PSA Peugeot Citroen

Μεγάλη επίθεση ετοιμάζουν οι Citroen, DS και Peugeot μέχρι το 2021, με 26 νέα επιβατικά μοντέλα και 8 επαγγελματικά.
Η PSA Peugeot Citroen ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το νέο της στρατηγικό σχέδιο προϊόντων μέχρι το 2021, το οποίο θα μας φέρει 34 νέα μοντέλα από τις Citroen, DS και Peugeot, με στόχο την κατάκτηση ακόμη υψηλότερου μεριδίου στις παγκόσμιες πωλήσεις.

Από το νέο λογότυπο της PSA απουσιάζει η αναγραφή των
Citroen και Peugeot, λόγω της πρόσφατης προσθήκης της DS.
Το νέο σχέδιο ανάπτυξης της PSA Peugeot Citroen ονομάζεται «Push to Pass» («Ώθηση για ανάπτυξη» σε ελεύθερη μετάφραση) και περιλαμβάνει από εδώ και πέρα το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου ανά περιοχή, μάρκα και έτος, για τις 3 μάρκες του Γκρουπ (Peugeot, Citroen και DS).

Συνολικά, μέχρι το 2021 αναμένουμε 26 νέα επιβατικά αυτοκίνητα και 8 ελαφρά επαγγελματικά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 7 υβριδικά plug-in νέα μοντέλα, 4 ηλεκτρικά, αλλά και 1 pick-up.

Στόχος αυτής της προϊοντικής επίθεσης είναι η PSA Peugeot Citroen να αυξήσει παγκοσμίως τα μερίδιά της, αλλά και παράλληλα, με τη βοήθεια και μιας σειράς άλλων νέων μέτρων που περιλαμβάνουν και περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας, να αυξήσει τα έσοδά της κατά 10% μέχρι το 2018 και κατά ακόμα 15% μέχρι το 2021.

Εκτός του παραπάνω σχεδίου, η PSA Peugeot Citroen ανακοίνωσε επίσης και τη μετονομασία της μετά από 25 χρόνια σε «PSA Groupe», παρουσιάζοντας παράλληλα και το νέο της λογότυπο, από το οποίο απουσιάζει πλέον η αναγραφή των ονομάτων των Peugeot και της Citroen.
TAG