Βελτιωμένη Corvette Z06 της BBM Motorsport με 700 άλογα (+video)

H BBM Motorsport παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για την Corvette Z06.
Η γερμανική BBM Motorsport παρουσιάζει τη δική της πρόταση βελτίωσης για την Corvette Z06, με 700 άλογα ισχύος και αρκετές αισθητικές αλλαγές, που της προσδίδουν μια πιο «αγριεμένη» εμφάνιση.

Ξεχωριστό στοιχείο της εμφάνισης της Corvette αποτελεί
το κόκκινο/μαύρο αυτοκόλλητο βινυλίου της SL Premium.
Ο 6,2 λίτρων V8 υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας της Corvette, ύστερα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, νέα εισαγωγή και αγωνιστική εξάτμιση της Capristo μαζί με αλλαγμένο καταλύτη, έρχεται για να προσφέρει 700 ίππους ισχύος (+50 ίπποι) και 910 Nm ροπής (+30 Nm). Προς το παρόν, η BBM δεν ανακοινώνει νούμερα επιδόσεων.

Εκτός όμως από τον κινητήρα, η γερμανική εταιρεία βελτιώνει και την εμφάνιση προσφέροντας ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ από ανθρακονήματα ή με μεταλλικό φινίρισμα, ζάντες αλουμινίου OZ Ultraleggera με 19 ή 20 ίππους, αλλά και αυτοκόλλητο βινυλίου σε κόκκινο και μαύρο χρώμα της SL Premium.

Σε ό,τι αφορά το κόστος των παραπάνω βελτιώσεων, η BBM Motorsport ανακοινώνει ότι η αναβάθμιση του κινητήρα κοστίζει 10.780 ευρώ, το εμπρόσθιο σπόιλερ 1.000 ευρώ, οι ζάντες άλλα 2.490 ευρώ, η εξάτμιση της Capristo 4.250 ευρώ και τέλος, 550 ευρώ ο καταλύτης.

Δείτε το video της βελτιωμένης Corvette των 700 ίππων της BBM Motorsport.


                     
TAG