Νέα συνεργασία Toyota και Microsoft για μελλοντικές τεχνολογίες (+video)

Η Toyota μαζί με τη Microsoft, δημιούργησε το τμήμα Toyota Connected, που θα μας φέρει αρκετές νέες τεχνολογίες στο άμεσο μέλλον.
Τη νέα της συνεργασία με τη Microsoft στο πεδίο της συνδεσιμότητας των αυτοκινήτων ανακοίνωσε η Toyota, δημιουργώντας παράλληλα το νέο της τμήμα Toyota Connected, που αναμένεται να μας φέρει μια σειρά από νέα τεχνολογικά συστήματα του είδους.

Το τμήμα Toyota Connected έχει δημιουργηθεί σαν μια ξεχωριστή θυγατρική της Toyota στο Τέξας των Η.Π.Α. και έχει σαν στόχο την εξέλιξη και τη δημιουργία των πλέον προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας στο πεδίο της συνδεσιμότητας, της τηλεματικής και γενικότερα, του in-car service.

Ανάμεσα στα διάφορα νέα συστήματα που θα δούμε στα μοντέλα της Toyota, περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως η πλήρης ενημέρωση για την κίνηση σε πραγματικούς χρόνους και για τυχόν ατυχήματα που έχουν συμβεί στην πορεία του αυτοκινήτου, αλλά και τεχνολογίες που θα επιτρέπουν την επικοινωνία του οδηγού με το σπίτι του και τα διάφορα συστήματα ασφαλείας, μέσω του συστήματος infotainment του αυτοκινήτου.

Επίσης, θα υπάρχουν και κάποιες πιο πρακτικές λύσεις, όπως η αναγνώριση μέσω κάμερας του προσώπου του οδηγού και το πλήρως αυτόματο άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ όταν αυτός βρεθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Τέλος, το νέο τμήμα Toyota Connected θα υιοθετήσει και την νεότερη πλατφόρμα cloud Azure της Microsoft, διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες των συστημάτων infotainment των αυτοκινήτων της Toyota και της Lexus.

Δείτε στο video περισσότερα για το τι θα μας φέρει η νέα συνεργασία Toyota και Microsoft.



                    
TAG