Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα νέα SUV ετοιμάζει η Skoda!

Το νέο μεσαίο SUV που θα βασιστεί στο πρωτότυπο VisionS, θα ανοίξει το χορό των νέων SUV της Skoda τον Οκτώβριο.
Μια μεγάλη επίθεση στην κατηγορία των SUV ετοιμάζει η Skoda, αφού μέσα στα επόμενα χρόνια και μέχρι και το 2018 η εταιρεία θα έχει λάβει 4 νέα μοντέλα του είδους, ώστε να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ζήτηση του κοινού για SUV.

Το μοντέλο που θα προκύψει από το VisionS θα ονομαστεί
«Kodiaq», ενώ θα λάβει και μια έκδοση 4θυρου κουπέ SUV. 
Τα 4 νέα SUV της Skoda θα είναι η νέα γενιά του Yeti, ένα ολοκαίνουργιο μικρό SUV, ένα μεσαίο SUV βασισμένο πάνω στο πρόσφατο πρωτότυπο VisionS, αλλά και ένα SUV με στοιχεία από κουπέ.

Πρώτο χρονικά νέο SUV της Skoda θα είναι αυτό που θα προκύψει από το πρωτότυπο VisionS, το οποίο θα ονομαστεί «Kodiaq» και θα παρουσιαστεί σε μορφή παραγωγής στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αμέσως μετά σειρά θα πάει η νέα γενιά του Skoda Yeti, που θα αποκαλυφθεί στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018. Παράλληλα, το Kodiaq θα λάβει και μια νέα έκδοση 4θυρου-κουπέ, στα πρότυπα της BMW X4/X6, αν και δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι η Skoda θα διαθέσει αυτό το μοντέλο στην Ευρώπη.

Η σχεδίαση και των 4 νέων SUV της Skoda
θα επηρεαστεί από αυτή του πρωτότυπου VisionS.
Προς απόφαση για πώλησή του ή όχι στην Ευρώπη είναι και το νέο μικρό SUV, το οποίο θα έχει τις διαστάσεις του Nissan Juke και θα λανσαριστεί το 2018 σίγουρα για την Κίνα.

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή τους, όλα τα παραπάνω νέα μοντέλα θα αντλήσουν στοιχεία από το πρωτότυπο VisionS, όπως τη νέα οριζόντια γρίλια της μάσκας, τα διπλά εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, αλλά και το αυξημένο ύψος από το έδαφος.

Στο εσωτερικό, η Skoda θα τονίσει την ευρυχωρία και πρακτικότητα κάθε ενός νέου SUV της, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές δυνατότητες διαμόρφωσης των καθισμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει έναν από τους πλέον δυναμικούς παίκτες στην πλέον αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων παγκοσμίως.
TAG