Η Suzuki αυξάνει την παραγωγή του νέου μικρού Vitara λόγω υψηλής ζήτησης

Άκρως επιτυχημένο το ντεμπούτο του νέου Vitara Brezza, που οδήγησε τη Suzuki εσπευσμένα στην αύξηση της παραγωγής του.
Η Suzuki μέσω της θυγατρικής της Maruti Suzuki στην Ινδία, ανακοίνωσε ότι αυξάνει την παραγωγή του νέου μικρού crossover Vitara Brezza, φθάνοντάς τη στις 100.000 ανά έτος, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση.

Το Vitara Brezza είναι μικρότερο του γνωστού μας Vitara και
διατίθεται αποκλειστικά με 1.300άρη diesel κινητήρα 90 ίππων.
Το Vitara Brezza ξεκίνησε μόλις στα τέλη του Μάρτη την παραγωγή του στην Ινδία, όμως η Maruti Suzuki εσπευσμένα αποφάσισε την αύξηση της παραγωγής του στις 100.000 μονάδες για το 2016, από 80.000 που είχε αρχικά αποφασιστεί.

Ο λόγος της αύξησης αυτής έρχεται ως αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για το νέο μοντέλο στην Ινδία, αφού ήδη και μόνο την περασμένη εβδομάδα, 37.000 αγοραστές έσπευσαν να προ-παραγγείλουν το αυτοκίνητο, με το χρόνο αναμονής να έχει ήδη ξεπεράσει τους 4 μήνες.

Θυμίζουμε ότι το νέο Suzuki Vitara Brezza είναι ένα μικρότερο του Vitara crossover μοντέλο με μήκος 3,995 μέτρων, το οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά με 1.300άρη DDiS πετρελαιοκινητήρα 90 ίππων ισχύος και 200 Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι αποκλειστικά 5τάχυτο και ο χώρος αποσκευών έχει καλή χωρητικότητα 328 λίτρων.
TAG