Όχι μια, ούτε δύο, αλλά 15 νέες McLaren έρχονται μέσα στην επόμενη 6ετία!

Προϊοντική επίθεση ετοιμάζει η McLaren μέχρι το 2022, σχεδιάζοντας να παρουσιάσει 15 νέα μοντέλα.
Η McLaren είναι κερδοφόρα και πλέον, περνά σε μια νέα φάση εξάπλωσης των προϊόντων της, σχεδιάζοντας να μας φέρει 15 νέα μοντέλα και εκδόσεις μέχρι το 2022, σύμφωνα με τον Πρόεδρό της, κ. Mike Flewitt.

Η εικονιζόμενη 570GT είναι η νεότερη McLaren, σε μια
γκάμα που σήμερα αριθμεί 12 διαφορετικά μοντέλα.
Συνολικά, πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης κόστους 1,3 δις. ευρώ μέσα στην επόμενη 6ετία, όπου εκτός από τα νέα μοντέλα, θα δούμε και νέους κινητήρες, ώστε να μειωθεί σημαντικά ο μέσος όρος των εκπομπών CO2 της εταιρείας περίπου στα 121 γρ./χλμ.

Όπως είναι φυσικό, αυτό για μια μάρκα σαν την McLaren θα επιτευχθεί μέσω της παρουσίασης περισσότερων υβριδικών μοντέλων, τα οποία θα διαθέτουν έναν νέο V6 βενζινοκινητήρα. Οι πρώτες υβριδικές McLaren με το νέο σύστημα κίνησης θα έρθουν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας που διανύουμε. Το 2022, πάνω από τις μισές McLaren θα είναι υβριδικές.

Σύμφωνα πάντα με τον Πρόεδρο της εταιρείας, η ανάπτυξη θα χρηματοδοτηθεί από την ίδια την κερδοφορία της McLaren και όχι από επενδυτές. Ήδη μάλιστα, σχεδόν το 25% των κερδών χρησιμοποιείται στην εξέλιξη νέων προϊόντων, τα οποία σύντομα θα δούμε στην αγορά.

TAG