Το 2017 η νέα ναυαρχίδα της Audi!

Βασισμένο πάνω στο πρωτότυπο Prologue θα είναι το νέο Audi A8, που θα λανσαριστεί την επόμενη χρονιά.
Η Audi ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της κορυφαίο σεντάν, με το καινούργιο A8 να βρίσκεται στην τελική φάση δοκιμών στο δρόμο, ώστε στη συνέχεια και μέσα στο 2017 να ξεκινήσει η διάθεσή του στην αγορά.

H σχεδίαση του επόμενου Audi A8 θα πάρει στο πίσω τμήμα
τα λεπτά φώτα και τις κολώνες οροφής του πρωτότυπου.
Το νέο Audi A8 θα έχει ως πρώτο νέο του στοιχείο το γεγονός ότι θα βασιστεί πάνω στην εξελιγμένη MLB evo πλατφόρμα της εταιρείας, που θα το βοηθήσει να μειώσει το βάρος του.

Το νέο Audi A8 θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα MLB evo,
ενώ για πρώτη φορά θα έχει κινητήρες και με ηλεκτρικό turbo.
Σχεδιαστικά, θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Prologue του 2014 έχοντας ένα μακρύ αμάξωμα με έντονη την παρουσία της χρωμιωμένης γρίλιας στο εμπρόσθιο τμήμα, μαζί με νέα μακρόστενα φωτιστικά. Στο πίσω μέρος, η οροφή θα πέφτει λιγότερο κάθετα δίνοντας μια αίσθηση 4θυρου κουπέ, ενώ χαρακτηριστικά θα είναι τα νέα λεπτά φώτα.

Η γκάμα των κινητήρων του Audi A8 θα αποτελείται από επιλογές V6 και V8 μοτέρ, αλλά και της top W12 έκδοσης. Αναμένεται η υιοθέτηση για πρώτη φορά και της τεχνολογίας του ηλεκτρικού turbo, που θα μειώσει το turbo lag. Στη γκάμα, θα υπάρξει επίσης και μια υβριδική, plug-in (φόρτιση από πρίζα) έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

Το νέο A8, ως το κορυφαίο μοντέλο της Audi, αναμένεται να χαρακτηριστεί επίσης από την άφθονη πολυτέλεια που θα προσφέρει, αλλά και από την υιοθέτηση της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας. Περισσότερα, θα γνωρίζουμε με την επίσημη παρουσίασή του την επόμενη χρονιά.
TAG