Έτοιμη η Alfa Romeo Giulia QV των 510 ίππων για τους Ιταλούς Carabinieri!

Στο στόλο των Ιταλών Carabinieri προστίθεται η κορυφαία Alfa Romeo Giulia QV με τους 510 ίππους.
Η Alfa Romeo παρουσίασε τη Giulia QV που θα δοθεί στην ιταλική αστυνομία, τους γνωστούς μας Carabinieri, με τα πρώτα δύο αυτοκίνητα να παραδίδονται ήδη στις ιταλικές αρχές.

Η Alfa Romeo Giulia QV αναμένεται να είναι ένα πολύ
 σημαντικό νέο «όπλο» στα χέρια της ιταλικής αστυνομίας.
Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παράδοση των πρώτων δύο ειδικά διασκευασμένων Alfa Romeo Giulia QV, παρέστησαν το ίδιο το αφεντικό της Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, αλλά και ο Πρόεδρος της Fiat, John Elkann.

Τα αυτοκίνητα, θα προστεθούν στο στόλο της ιταλικής αστυνομίας στη Ρώμη και στο Μιλάνο, όντας από τα πιο γρήγορα που έχουν δοθεί ποτέ, αφού θυμίζουμε ότι η νέα Alfa Romeo Giulia QV με τον 2,9 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα, απαιτεί μόλις 3,9 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα.

Φυσικά, η Giulia έχει λάβει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για το νέο της ρόλο (φώτα LED οροφής, κάμερες, τάμπλετ στο εσωτερικό, ειδικά αυτοκόλλητα-χρωματισμοί κ.λπ.), ενώ πίσω από το τιμόνι της θα βρεθούν μόνο λίγοι τυχεροί αστυνομικοί, που θα εκπαιδευτούν από την Alfa Romeo.

Εκτός από τη Giulia, μέσα στο 2016 η Fiat-Chrysler θα παράσχει στην ιταλική αστυνομία σχεδόν 800 αυτοκίνητα για τις ανάγκες της, μεταξύ των οποίων και αρκετές Alfa Romeo Giulietta, Jeep Renegade και Fiat Panda 4X4.
TAG