Αυτή η BMW M3 Coupe E92 είναι πολύ άγρια και το δείχνει!

Μια πλήρη πρόταση αναβάθμισης για την προηγούμενη γενιά της BMW M3 Coupe παρουσίασε η γερμανική βελτιωτική φίρμα Fostla, η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων και για την super αγριεμένη εμφάνισή της.

Ουσιαστικά, αυτό που με την πρώτη ματιά κλέβει τις εντυπώσεις είναι το πλήρες αυτοκόλλητο από γυαλιστερό βινίλιο του αμαξώματος, που συνδυάζεται με μαύρο καπό, φιμέ τζάμια, αλλά και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι από την άλλη και η παρουσία νέων αεροδυναμικών βοηθημάτων στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, το πλάι και στο πίσω μέρος, που κατασκευάζονται από ανθρακονήματα, ενώ από το ίδιο υλικό έχει κατασκευαστεί και το καπό. Την τελευταία πινελιά δίνουν οι γκρι ζάντες αλουμινίου Breyton GTS των 20 ιντσών.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Fostla δεν έκανε κάποια αλλαγή, εκτός από την προσθήκη μια νέας πιο σπορ εξάτμισης. Η ισχύς του 4λιτρου V8 μοτέρ της BMW M βρίσκεται στους 420 ίππους και η μέγιστη ροπή στα 400 Nm, προσφέροντας 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ. και τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Αλλαγές τέλος έχουμε και στην ανάρτηση, με την προσθήκη ενός πιο σπορ κιτ, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος.

Η Fostla, ανακοινώνει ότι η βελτιωτική της πρόταση μπορεί να αποτελέσει προνόμιο οποιασδήποτε BMW M3 Coupe της σειράς E92, με το κόστος της μετατροπής να βρίσκεται στα 14.000 ευρώ.
TAG