Αποκάλυψη της νέας BMW M4 CS των 450 ίππων

Σε μόλις 60 μονάδες και αποκλειστικά για την αγορά της Ισπανίας θα κατασκευαστεί η νέα BMW M4 C5 με τα 450 άλογα.
Η BMW παρουσίασε τη νέα M4 CS (Competition Sport) που θα διατεθεί σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μόνο για την αγορά της Ισπανίας, ως εναλλακτική της κορυφαίας M4 GTS.

Πιο «άγρια» εξωτερικά από τη M4 και με έξτρα σπορ στοιχεία
όπως η ενεργή M ανάρτηση, έρχεται η νέα BMW M4 CS.
Ξεκινώντας με τον κινητήρα, ο 3λιτρος 6κύλινδρος twin-turbo της BMW αποκτά 450 ίππους (+25 άλογα σε σχέση με τη M4), που περνούν στον πίσω άξονα της M4 CS μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Το νέο μοντέλο είναι επίσης ελαφρύτερο από την «απλή» BMW M4, διαθέτοντας παράλληλα τα ίδια ανθρακονημάτινα-κεραμικά φρένα με την κορυφαία M4 GTS, τα οποία είναι ελαφρύτερα κατά 13,5 κιλά σε σχέση με αυτά της M4.

Στάνταρ είναι επίσης η ενεργή M ανάρτηση, ενώ οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου έχουν το ίδιο σχέδιο με αυτούς της BMW M4 GTS, αλλά διαφορετικό χρωματισμό.

Ακόμη πιο σπορ το εσωτερικό, με ανθρακονημάτινες επενδύσεις
και πιο σπορ καθίσματα με ειδικά μωβ δέρματα.
Εξωτερικά, η νέα BMW M4 CS ξεχωρίζει με την M Performance πίσω αεροτομή, τα περιμετρικά σπόιλερ (το εμπρός από ανθρακονήματα), τον νέο πίσω διαχύτη και τα αλλαγμένα καπάκια των καθρεπτών. Διαθέσιμη θα είναι σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα πανέμορφα δερμάτινα σπορ καθίσματα, αλλά και οι επενδύσεις από ανθρακονήματα σε διάφορα τμήματά του. Ο εξοπλισμός είναι επίσης πιο πλήρης με στοιχεία όπως Head Up Display, αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων κ.ο.κ.

Στην Ισπανία, οι παραγγελίες της νέας BMW M4 CS θα ξεκινήσουν σύντομα, σε τιμή 132.900 ευρώ που είναι υψηλότερη κατά 40.800 ευρώ σε σχέση με αυτή της «απλής» Μ4. Η BMW έχει ορίσει την κατασκευή της σε μόλις 60 μονάδες.
TAG