Mini Seven: Το Mini αποκτά την πρώτη του special έκδοση

Με αύρα από το παρελθόν, το νέο Mini Seven έρχεται για να προσφέρει το κάτι παραπάνω στη γκάμα του 3θυρου και 5θυρου Mini.
Η Mini παρουσιάζει το νέο Mini Seven, μια ειδική έκδοση του μοντέλου, το οποίο φέρνει μια ρετρό αύρα, μιας και το όνομά του προέρχεται από το Austin Seven του 1959.

Στο εσωτερικό διακρίνονται τα καθίσματα με δέρμα και καρό
επενδύσεις, αλλά και το καφέ χρώμα στο ταμπλό.
Το Austin Seven ήταν το πρώτο Mini της ιστορίας και σήμερα, με το νέο Mini Seven η εταιρεία αποτίνει φόρο τιμής σε αυτό το μοντέλο. Το αυτοκίνητο, ξεχωρίζει αρχικά με το ειδικό μπλε εξωτερικό του χρώμα (μπορεί να παραγγελθεί και σε λευκό, μαύρο ή το χαρακτηριστικό πράσινο British Racing), που συνδυάζεται με ασημί οροφή και καπάκια καθρεπτών, αλλά και με αντίστοιχου χρωματισμού ρίγες.

Επιπλέον των παραπάνω στο αμάξωμα του Mini Seven διακρίνεται και το χαρακτηριστικό λογότυπο «7» στο πλαίσιο των πλαϊνών φλας, ενώ υπάρχουν και ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει μαύρα δερμάτινα καθίσματα, που συνδυάζονται με καρό υφασμάτινες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν επενδύσεις σε καφέ ανοιχτό χρώμα στις πόρτες και το ταμπλό. Χαρακτηριστική είναι και η ανοικτή καφέ επένδυση με αναγραφή «Seven» πάνω στο δακτύλιο του κεντρικού οργάνου.

Το νέο Mini Seven συνδυάζεται αποκλειστικά με τις εκδόσεις Cooper και Cooper S, αλλά και με τα diesel Cooper D και Cooper SD. Θα είναι διαθέσιμο και με το 2θυρό και με το 4θυρο αμάξωμα. 
TAG